mandag 2. desember 2019

Trestjerners lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Transparent innfarging av gulvet som fremhever gulvets naturlige dybde og struktur. TRESTJERNER HARDVOKSOLJE KLAR 3L SPANN Trestjerner Hardvoksolje for tre- og parkettgulv kan blandes i mange lekre farger. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig.


Klassisk silkematt oljelakk for tre og parkettgulv. Gir en vakker lød og glans.

Produkter for merkevare TRESTJERNER for Jernia. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk.


Overflaten får en anti-refleksjon av lyset, som får kundene til å lure på om gulvet er behandlet. Ikke tenk på matt lakk , for dette er noe helt annet. Les mer om Ecowood her Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om gulv og et uforpliktende tilbud. Dessuten er den vanskelig å jobbe med. Dette er i prinsippet en ferniss, ikke en lakk , og man må legge neste strøk innen et nokså snevert tidsvindu for å få optimal heft til forrige strøk.


Greier man ikke det, må man vente til den er fullherdet for så å mattslipe, og man får da bare mekanisk vedheft i ripene. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Se beste pris på Trestjerner Gulvlakk Vannbasert Silkematt (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.

Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank. Produsent av maling, beis og lakk , med merkevarer som Butinox maling og beis, Tyrilin Tjærebeis og Trestjerners gulvlakker. Classic Uretan Lakk Aqua påføres best med en microfiberrulle, men også vanlig korthåret filtrulle er fullt brukbar.


Både for ubehandlede og tidligere lakkerte flater. Velg riktig lakk Tre er et levende materiale som utvider og trekker seg sammen. Ecowood er en 2-komponent behandling som gir gulvet et helt naturlig utseende.


Hvis lakken stritter imot denne bevegelsen, vil man oppleve at bordene kan sprekke på det svakeste punkt eller at avstanden mellom bordene fordeler seg ujevnt på overflaten. Det er derfor viktig å velge rett lakk til gulvet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg