torsdag 26. desember 2019

Takpendel glass

Vi har en rekke nyheter. Se produktene og kjøp enkelt her! Se utvalget og kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Takpendel glass

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Takpendel - Best pris i Norge! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Pris NOK 99inkl. Her finner du taklamper i glass.


Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen, på kjøkkenet eller for å lyse opp et mørkt hjørne – en pendellampe har mange bruksområder. Se gjerne hele vårt utvalg av takpendler. Ny taklampe som skal henge ned fra taket? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


Vi tilbyr også taklamper i en rekke ulike materialvalg, slik som kobber og klassisk metal-finish. Siste tiden har takpendler av glass blitt svært populært i mange varianter som frostet glass og røykfarget glass. Men det er faktisk stor forskjell på hvor mye lys en hengelampe avgir. Du kan nemlig få både glass hengelamper og lamper i metall mv. Hengelamperr i glass gir det absolutt bredeste lys av denne type lamper, her går lyset nemlig fra pæren ut gjennom skjærmen og opplyser både vegg og tak.


Glass har mange fasetter både når det gjelder glasstype, design og stil. Utvalget av taklamper i glass er stort og mangfoldig. Pass da på at lampen er dimbar. Det beste er å la fagfolk montere lampen.


Takpendel glass

Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av takpendel til lave priser. Velg blant mange takpendler i ulike farger og design utførelser. Pendellamper i glass er elegante, utrolig vakre og sørger for lyssterk belysning. Mange pendellamper i glass lar nemlig lyset stråle fritt i alle retninger.


Hvor stor sannsynlighet er det for at glasskjermen blir knust av et metallrør på kjøkkenet, i stuen eller i spisestuen? Capone er en moderne og elegant takpendel med lekre røykfargede glass kuler. Flott takpendel fra Elektro-armatur i glass.


Takpendel glass

Kommer også i champagnefarget glass med messing detaljer. En takpendel i klart glass med sokkel i mangotre. Lampen har ledning med regulerbare lengde. Passer lyspærer med E14-sokkel. Lyspære og stikkontakt medfølger ikke.


Ledningslengde 1cm. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe. En liten takpendel i klart glass med sokkel i mangotre. Mesterlys har et bredt utvalg av taklamper i sitt sortiment. Anstendig dekorasjon kan sikkert gjøre føler den beboere for å være en lykkeligere person.


Takpendel glass

Armilla er en spennende glasslampe fra Fabbian med håndblåst glass som buler ut over metallringer i krom eller gull. Selve lampen har et opalt glass som gir et stemningsfullt lys, og samtidig får frem de vakre formene. Fabbian har også laget bordlamper i samme serien, se dem hos lampemesteren.


Moderne og tradisjonelle modeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg