torsdag 5. desember 2019

Soverom dekor

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Gjør ditt hjem enda finere i dag. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om.


Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene. Vår fornyede interesse for luksus og overdådig dekor kommer her helt til sin rett. De de gamle malerteknikkene og illusjonsmaleriet hører hjemme i denne stilen.


Kunst og kultur, av det overdådige slaget.

Møbelstilen er klassisk, med store kontraster, rustikt tre og smijern blandes med gull og ornamenter. Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant et bredt sortiment fra klokker og dekorfigurer, til lysbrett og silkeblomster.


Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Hvilken stil vil du ha på soverommet ? Synes du det er vanskelig å finne møblene som passer hos deg?


I mange tilfeller betyr det å ta saker i egne hender. Vi snakker selvsagt om DIY-prosjekter. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.


Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Det er ofte slik at møblene er de sentrale. Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell.


Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom.

Handle trygt på jotex. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil. Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter. I vår nettbutikk velger du mellom et bredt utvalg av møbler og dekorative tilbehør, laget av forskjellige materialer og i forskjellige dekorasjonstiler, det som passer best med ditt soverom. Soverom i moderne, klassisk, skandinavisk, romantisk, shabby, shabby chic eller rustikk stil.


Du burde aldri gjøre komprimiss i den avdelingen, (kanskje utenom med din partner om dere deler rom) siden det tross alt er ditt soverom. Jeg vil gjerne dele noen av de få inblikkene jeg har hatt når det kommer til dette personlige rommet. Soverommet ditt er noe personlig som burde bære preg av akkuratt deg! Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk.


Gode tilbud og rask service. På soverommet er vanlige belysning vanligvis plassert på begge sider av sengen, over et nattbord. I noen tilfeller er det også installert ved foten av sengen: denne løsningen gir mer uventede resultater og forårsaker mer oppfatning av de som kommer inn i rommet. Kjedelige soverom er triste!


Sprit opp soverommet med våre morsomme og annerledes ting og innredning! Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende. Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta.


Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg