tirsdag 17. desember 2019

Vaskerom inspirasjon

Finn vaskerom inspirasjon hvis du ser nå. Inspirasjon til vaskerom. Ryddig og oversiktlig Vis frem klesvasken din.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.

Her finner du eksempler på sorte kjøkken, små vaskerom , ulike kjøkkenvifter og mye mer. Våre dedikerte kjøkkenkonsulenter står alltid klare med profesjonell rådgivning, slik at du får innredet et vaskerom som oppfyller dine ønsker og behov. Avtal et møte allerede i dag og få god hjelp til kjøpet av ditt nye HTH- vaskerom. Lite eller stort vaskerom ? Lage nytt eller bare finne bedre løsninger på det du har?


Vaskerom I våre butikker står vi klare til å veilede deg for inspirasjon til å prøve noe nytt, slik at du får drømmerommet! Vinylbelegg og tapet er for eksempel ypperlig til våtrom og gir rommet en helt ny følelse uten at det krever store ressurser. På et lite vaskerom teller hver centimeter.

Da kan et nedfellbart tørkestativ montert på veggen være en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når du er ferdig å tørke kan det slås sammen inn mot veggen. Nedfellbare tørkestativ er plassbesparende på små vaskerom. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli.


Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her. Kanskje nettopp på vaskerommet kan det bli ekstra hyggelig med noen detaljer som pynter opp. Ram inn barnas kunst og heng opp på veggen.


Her er det bare fantasien som stopper deg. Tapetser en vegg i et flott mønster eller farge. Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor ba kjøkken, vaskerom og garderobe.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Vaskerom med Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass på mindre rom. Få inspirasjon til innredning av vaskeroFå ekspertrådene våre om hvordan du kan innrede vaskerommet etter dine behov.


Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing.

Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass. Vi har også en egen temaside om oppussing av bad hvor vi har samlet mye informasjon Vurderer du å gjøre noe med både bad og vaskerom , er e-boken vår Slik planlegger du nytt bad , verdt å se på. Vaskeromsmøbler med praktiske detaljer som strykebrett innfelt i skapet og trådkurver for oppbevaring er bare noe av det som finnes. Det kan også leveres enklere vaskebenker og heldekkende rustfrie beslag som er evigvarende. Det finnes også andre praktiske løsninger for vaskerom som utslagsvasker og frittstående vaskekar.


Utnytt plassen optimalt på vaskerommet ditt. Milk- vaskerom fra Kvik har fokus på form og funksjon. Alle har rett til et kult vaskerom hos Kvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg