torsdag 5. desember 2019

Tørketid akrylmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sammen med det store utvalget medier til akrylmaling gir dette mulighet for en rekke teknikker og rom for spennende eksperimentering. Akryl tørker relativt hurtig.


GOLDEN OPEN er en nyere akrylmaling som har inntil ganger så lang tørketid som vanlig akrylmaling.

Mange oljemalere som prøver akrylmaling blir fort glad i denne. Sett akrylmaling , à ml. Malingen har en fyldig konsistens og er lett å arbeide med. Pensler og andre redskap rengjøres i vann.


Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr. Dersom du ikke ønsker penselstrøk og harde kanter, kan du for øvrig jevne disse ut med en fuktig pensel.


Her ser du våre sett i akrylmaling og vår beste akrylmaling noensinne, 3ml.

Vanntynnet akrylmaling. Tørketiden oppgis til timer. Bakdelen med så rask tørketid , er at du ikke kan stryke ut et sig dersom du oppdager dette minutter etter at du har malt det (jeg setter det kanskje litt på spissen nå). Rengjøring av pensler går som en lek under rennende vann.


Oljebasert flyter gjerne litt sammen, slik at det er enklere å få en fin overflate. Jeg gjorde det i fjor, kjøpte en leilighet mnd før jeg evt begynte på aap. Jeg makset ikke budsjettet, men gikk lavere. Det var null problem når jeg mistet.


Golden Open - en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonell akrylmaling. Golden High Flow akrylmaling. I tillegg egner Open seg til tresnitt, lino og monotrykk pga. OPEN fra Golden Artist Colors, er en akrylmaling med vesentlig lengere tørketid enn tradisjonelle akrylmalinger.


Golden OPEN har en myk konsistens, som er noe mykere enn Goldens Heavy Body akrylmaling. Den er mer transperent, og maler du en farge oppå en annen vil kanskje den bakerste fargen skinne litt igjennom. Med konsistens som sirup og litt lengre tørketid enn andre typer akrylmaling , har Createx fluid acrylics blitt Kreaktivs favoritt og bestselger.


Dette er rett og slett den beste akrylen, til den beste prisen, i vår historie!

Golden Professional Acrylic set, akrylmaling i høy kunstnerkvalitet med en fantastisk myk og tykk konsistens. Unike, helt rene farger som beholder sin nyanse også når de har tørket. Inneholder ingen tilsetningsstoffer, som f. Kan brukes på de fleste underlag som lerret, papir, tre og leire. Gir en halvblank og vannfast overflate.


Fargen kan smitte av før den er tørr, beskytt derfor klær og underlag. Open har noe mykere konsistens enn Heavy Body, og kan brukes som vanlig akrylmaling , men også til teknikker som kun er mulig med olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg