mandag 23. desember 2019

Speil spesialmål

Speil spesialmål

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Speil spesialmål

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Rimelige Priser Og Rask Levering! Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.


Runde speil Vårt runde speil LOOX med stemningsfull LED-belysning bak kanten har i løpet av kort tid blitt et av våre mest populære produkter. Vi tilbyr speil med herlige mønstre i de flotteste fargene på markedet. Uansett om du leter til hjemmet ditt, din restaurant eller arbeidsplass, så har vi garantert et speil som passer deg.


Med hjelp av vårt store utvalg av speil kan du forandre følelsen i hjemmets ulike rom betraktelig og gjøre det hjemmekoselig. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt.


Speil med integrert lys i spesialmål og design. Design ditt eget speil i spesielle dimensjoner i henhold til ønsket design og mål. Man kan velge forskjellige belysningsdesign og speil med indirekte lys. Krystal speilene er glasert og kantene er avrundede og polerte.


Alle speil med lys kommer med transformator og lyskilder. Har du en tegning eller mal, kan vi lage speilet akkurat slik du ønsker. Vanlig sølvspeil eller sot og bronsefarget speil. Vi har flere typer speil. Nyheten er et ekstra klart speil som gir en enda bedre gjengivelse av speilbildet enn vanlig speil.


I vårt unike sortiment finner du over 2speil i ulike farger og design. Det er enkelt å finne akkurat det designet som passer perfekt hjemme hos deg! Når du skal velge et stilig speil bør du tenke på samme måte som når du velger hvilken som helst annen innredningsdetalj. Speil og speilskap Filtrer blant våre speil og speilskap, og finn et speil som matcher ditt servantskap både når det gjelder design og størrelse. Velg en modell for å endre utførelse og legge til tilvalg som matcher din stil.


Selvsagt like før jeg. Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Uknuselige speil i Hammerglass reduserer kostnadene for hærværk og øker den personlige sikkerheten i miljøene der de monteres. Overflatebehandling i nanoteknologi gjør Hammerglass motstandskraftig mot de fleste kjemikalier.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, former og farger. De fleste er med belysning, men noen er også uten, hvis man ønsker separat belysning. Velg fra mange produsenter nedenfor.


Speil spesialmål

Vi produserer speil i egen fabrikk, med kantbehandling og hullboring til lamper etc. Har du egen service avtale med oss kan vi levere speil på dine mål samme dag som du bestiller. Settene er av god kvalitet og er med skuffer eller dører.


Cangas Slim modellene er spesielt praktiske siden dybden kun er cm. Quadro lager også baderomsmøbel på spesialmål. Lurer du på noe kan du benytte kontaktskjema under.


Et lavere speil enn normalt gir en klarere stil. Stratos lampe på 1cm. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ) Minste beregning er m2. Vi er fleksible og de fleste innerdører kan leveres som pardør, skyvedør eller i spesialmål. Utover selve innerdøren kan vi også tilby et komplett utvalg av tilbehør til innerdøren. Innerdørskarm, skyvedørsparti, vridere, gerikter og fotlister er bare noen eksempel på hva vi kan levere.


Speil spesialmål

Bobil, båt, campingvogn. Vi kan lage alt av madrasser på spesialmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg