mandag 23. desember 2019

Tørketid gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Tørketiden for gulvmalingen eller gulvlakken er avgjørende for hvor holdbart resultatet blir. Stikkordet er herdetid. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Produktet leveres som Matt, Halvblank og Blank. For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Vi har produktet som passer ditt.


Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig? Slik maler du med epoxy. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken! Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk. FloorSeal gulvmaling er en lett anvendelig, slitesterk og diffusjonsåpen maling med god lys- og glansbestandighet.


Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca. Vannbasert gulvmaling er like bra som oljebasert. Slitestyrke , fargeholdbarhet er topp. Tørker raskere og har mindre lukt.


Negativt kan tørketid være, dvs litt dårligere flyt. Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke kunne blande mørke farger for gulvmaling. Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris. Store bordsprekker kan tettes med dertil egnet lateks fugemasse, som er elastisk og overmalbar.


Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det er helt opp til den enkelte hvordan man vil ha det. Flekk de sparklede partiene med ekstra grunning før du legger tre-fire strøk sterk, oljebasert gulvmaling. Betongsealer Se produkt. Natural Wood Gulvolje Gir en pen matt overflate med varm glød Se. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Beskrivelse: Halvblank oljebasert gulvmaling. Meget robust, slitesterk og vannbestandig. Flyter godt sammen, avviser smuss og er lett å rengjøre.


Alkydmaling gulner, spesielt der overflaten ikke blir utsatt for lys. Anvendelse: Bruk den til betong- og tregulv innendørs. Beregnet på betonggulv, men kan også benyttes til overflater av tre ell. Linjemaling 1K Hagmans Linjemaling 1K er først og fremst utviklet til maling av linjer utviklet industri og handel.


Bare husk heftgrunning og at gulvmaling har ca en ukes herdetid. Scanox lanserte for et par år siden et produkt som de kaller Trestjerners maling, dette er en tilnærmet luktfri polyuretan som er en blanding. Professional Epoxy Gulv er en 2-komponent vannbasert Epoxy gulvmaling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater. Egnet for gulv utsatt for mekanisk og kjemisk påkjenning i bolig, industri og handel.


Nye betonggulv skal være tørre og rene fra støv, olje og andre urenheter og herdet minst. For min del valgte jeg produkt fra Flügger: Flurethan gulvmaling , der første strøk ble tynnet med (maks) whitespirit, ihht produktdatabladet. Deretter to strøk over dette, malt med rulle.


Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Luktsvak og slitesterk. Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Kan leveres i glansgradene blank, halvblank og matt og kan blandes i mange farger.


Malingen har ekstremt god vedheft til alle underlag. Vi selger kun hvit maling på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg