fredag 13. desember 2019

Speil rammer

Speil rammer

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Speil rammer

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer.


Med små enkle grep kan du kjapt og enkelt gjøre store forandringer i interiøret. Her finner du speil , planter, dekorasjon, bilder og mye mer til ethvert hjem, stil. Vegger, gulv, lister, rammer og speil kan med fordel gå i nøytrale toner så du enkelt kan forandre stilen med andre innredningskomponenter. Speil i svart eller hvitt blir også skikkelig fine med spennende svarthvite mønster.


Vi har speil utenom det vanlige som gjør seg godt på veggen, bordet eller kommoden! Og de klassiske rammene gjør et hvert hjem stilfullt! På eldre garderobeskap med speil kan det monteres sikkerhetsfolie i etterkant. For at dette skal fungere må lux verdien være forskjellig mellom de forskjellige rommene.


Da kan en se klart gjennom glasset fra en side, mens det fra den annen siden er et speil. Typiske bruksområder er tollinspeksjon og kjøpesenter. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger.


Kort fortalt: vi har noe enhver. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Ny katalog - mange nyheter! Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Sjekk ut den nye katalogen her.


I vårt sortiment finner du alt fra røde, rosa, grønne, blå til lilla speil. Våre pastellfargede rammer er veldig enkle å matche med andre pastellfarger på gardiner, tepper og øvrige møbler. Hjem Interiør Bilder, rammer og speil Bilder, rammer og speil. Stort, flott bilde trykket på glass, med gullramme Mål.


Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt utvalg av kunst og innramming til private og bedrifter over hele landet. Dekorative rammer til bilder og plakater.


Speil rammer

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg