onsdag 11. desember 2019

Slettvoll puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Dekorasjoner er som krydderet i et rom. Med rommets store flater og møbler som grunnlag, kan du du mikse og matche farger, materialer og mønster på.


Grave skinnpute er utført med tre skinnfelt i gråtoner. Putens stil passer perfekt inn på hytta, men er også fin i mer klassiske omgivelser, enten i sofa eller dekorpute på soverommet.

Myk opp hjemmet med deilige og dekorative puter og pledd. Puten består av en dyne med dun og skumbiter med en kjerne i kaldskum. En soft pute endrer fasong ved bruk og må vendes, bankes og ristes ofte, slik at du unngår at den blir flat og mister fasongen. Sofaen kan deles i to deler ved transport. Det er kjøpt inn ekstra puter slik at man kan velge ulike løsninger for hvordan man ønsker å stelle til sofaen.


Slettvoll sofa i Linnea grå selges. Men det er ikke alle typer stoff som holder godt på fargen. Mange av putene kommer som tre for to tilbud.

Puter i alle farger og mønstre. Våre vakre pynteputer kan skreddersys med valg fra hele vår tekstilkolleksjon, og detaljer som skaper det lille ekstra. De finnes i flere størrelser og er fylt med dun av høy kvalitet som beholder putens fasong. De håndlagde putene gir akkurat den rette luksuriøse stilen jeg elsker.


Ulike blåtoner er lekkert, og de blå putene er et funn til veggfargen, Deco Blue fra Jotun. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Hjeeelpes meg hva har jeg gjort! Vår sengetøyskolleksjon består av eksklusive tekstiler, som gir soverommet en følelse av stilfull komfort.


Nå som årets første vårmåned er her, tar jeg frem mine vakreste blå gullputer fra T. Putene er tungt brodert med gullperler, og er som en juvel i solskinnet fra vårsolen. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Jeg liker å møblere i grupper, og innreder med blanke og matte tekstiler i Villa Floris. Velurmøbler er rålekkert mot matte puter og tepper i ull.


Stolene har en fantastisk god sittekomfort, og er lekre mot de vakre duse ornamentputene fra Adamsbo Equestrian. Ikea puter – Rubrikk. Finn beste pris på Rubrikk.


Hvert møbel er unikt, og lages spesielt for den enkelte kunde. Tepper, puter , pled lamper og interiørvarer er nøye utvalgt for å skape en helhetlig stil og et hjem som det er godt å leve i.

Besøk vår butikk i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 1i Drammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg