onsdag 18. desember 2019

Røros tepper

Gulvtepper, vegg til vegg tepper , gulvbelegg, teppefliser, løpere, trappetepper. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Røros Tweed ligger 6m. En usannsynlig beliggenhet for en tekstilfabrikk, kan mange tro – men den har sin historie.


Ribbon er en rekke tepper designet av Andreas Engesvik for Fogia. Designet tegner seg på klassiske skandinaviske tepper , men med fargekombinasjoner som bringer dem oppdatert. Med tungt fokus på veving av kvalitet og materialitet, er hvert teppe opprettet for hånd ved hjelp av sumak veving, noe som gjør hver stykke unikt. Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu.


Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut.

Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt. Om du liker håndlagde tepper har vi et stort utvalg vi vil vise deg. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Ulla er i meget høy kvalitet, og teppene er sklisikre med et tynt lag med latex på baksiden.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Serien består av seks puter og seks pledd. Hos oss finner du Norges største utvalg av tepper. Alle produkter lagerføres. Fakturabetaling passer bra for alle.


Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet. Med vår løsning kan du tilby faktura som betalingsalternativ. Inngangsparti, stue, kjøkken og sanitærrom er som oftest det man vil ha frisket opp før gjestene ankommer.


Vi selger tepper på nett med hurtig hjemlevering over hele Norden. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Hos KLiNGEL finner du et stort utvalg av Tepper fra kjente merker til faste lave priser. Vi har et stort utvalg av flotte tepper.


Velg et ullteppe som både er pent og slitesterkt i vårt brede sortiment av pene tepper.

Let blant fargeglade, mønstrete, stripete og ensfargete ulltepper for å finne akkurat din favoritt! Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Interiørtips: Finn din julestil Se mer. Se årets julemagasin her Se mer.


Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg