tirsdag 3. desember 2019

Rim7 felgrens

Rim7 felgrens

Scholl RIMer et dyrt produkt, men til gjengjeld svært virkningsfullt. I tillegg leveres produktet med en egen puck som fungerer svært bra på de stedene der skitten sitter godt. Foto: Stein Inge Stølen Vis mer. Med vår felgrens fjerner du enkelt, raskt og TRYGT fastbrent bremsestøv!


Dekk og felger på bilen tar i mot alt fra skitt og salt til asfaltkanter og grus. Med en god felgrens får du ikke bare et skinnende resultat, du får også en langtidsvirkende og beskyttende finish som styrker felgene dine mot nye turer på veien. Hvilken felgrens setter folket høyest på lista si dere som har prøvd litt forskjellig?


Bruker Rimnå men syntes liksom ikke den er helt til forventningene, tørker fort, går mye produkt og er ikke så veldig effektiv. TEST: Felgrens - Test av produkter - Detailers. Scholl Concepts RIM– Felgrens er avhengig av smart kjemi i stedet for rimelige syrer og butyletere. Rensen henger godt på felgene og får maksimalt ut av virketiden.


Rim7 felgrens

Syreholdige felg-renser er ikke bare skadelige for felger og miljø, de er også meget skadelig for de som bruker den! RIMskifter farge etter anbefalt virketi og indikerer at man kan skylle felgene rene. Kanskje er Rim den beste felgrensen. Se utvalget i dekk og felgrenseprodukter her. Med kvalitetsprodukter blir felger og dekk som nye.


Ta vare på bilen din med produkter fra bilpleiemarked. Denne vaskepakken inneholder en meget solid og stor bøtte (liter) som tåler mye juling, frost og kjemikalier. Havnet i teknisk kontroll i går, og til dere som er redde for sort N-merke så har jeg en liten historie.


Kontrollør: Vognkort og førerkort, takk. Den fjerner det meste, uten at man trenger å bruke børste. Er i gel form, så den henger godt på felgen. Pakke, med produkter som ble brukt i guiden i Autofil.


Her kan dere lese hvordan man best mulig tar vårklargjøringen av bilen! Alle produktene får du her i denne. I motsetning til de fleste andre felgrens innholder. Så, etter maaange timer på dataen og en del liter felgrens senere, her er endelig testen #128512; Enjoy! Felgene her ble satt inn med CG Wheel Guard i august, og kjørt frem til desember.


Rim7 felgrens

Sprayed on, allowed to dwell for minutes, and then pressure washed off. P21S Gel vs Scholl Rim7. RIM RIM CLEANING GEL.


Smart, acid-free rim cleaner with colour-change technology for extra dirty rims. Kenotek pro Wheel Cleaner 1L. Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie.


Norges eneste nettbutikk med alle de beste bilpleieproduktene samlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg