torsdag 12. desember 2019

Store fotorammer

Men en ramme trenger selvfølgelig ikke henge på veggen. På bildet har vi en spennende bildevegg med bilder. De pene sølvrammene passer perfekt sammen med de kule motivene. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer.


Store fotorammer

En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj.


Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Store fotorammer

Fotorammer er perfekte indretningsdetaljer, som hurtigt tilfører dit hjem et særligt udtryk. Med en samling flotte rammer i forskellige størrelser kan du skabe en både fed og personlig billedvæg med dine allerbedste billeder. Hos BGA Nordic finder du en lang række prisvenlige varianter i stilrene modeller. Det er ingen måte du kan motstå disse gratis fotorammer , når du ser at dine familiebilder forvandlet til virkelig morsomme bilder, gjør du en favoritt blant venner og følgere på Instagram!


Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former. Vi har til og med digitale fotorammer for deg som vil ha vekslende bilder. Du finner garantert noe direkte i lagerhylla.


Bestill dine fotorammer fraktfritt direkte online eller besøk nærmeste Lagershop. Se skjermbilder, les de siste kundeanmeldelsene, og sammenlign. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Stort utvalg rammer i store størrelser. Store rammer i store størrelser. Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber. Kjøp bilderammer her til innramming.


Stort utvalg fotorammer. Rammer til bildene dine. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Den digitale rammen blar selv gjennom bildene dine, og viser de fram etter tur – døgnet rundt. Du kan vise de frem i en forutbestemt rekkefølge eller i tilfeldig rekkefølge.


Ta bildene med et digitalkamera eller smarttelefon og vis de frem på din digitale fotoramme. Vi har både små og store fotorammer , og selvfølgelig fotorammer med WiFi. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg