tirsdag 17. desember 2019

Røde puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger.


Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.

Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Handle trygt på jotex. Pynteputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Puter i alle farger og mønstre. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Mange av putene kommer som tre for to tilbud.

På Trademax finnes det puter til hagemøbler til alle ulike behov og preferanser. Hageputer skaper ikke bare behageligere stunder på uteplassen, de tilfører også et personlig og hjemmekoselig inntrykk. Ved å kjøpe puter til dine hagemøbler kommer du å kunne nyte sommeren på balkongen, altanen eller i hagen på en helt annen måte. Nye puter til hagemøblene er en enkel og rimelig løsning hvis du trenger litt oppfrisking i hagen.


De mange fargene og mønstrene gjør det mulig å skape akkurat den stilen du ønsker. Uansett om uttrykket skal være klassisk med svarte, stilfulle hageputer eller moderne og energisk med fargede hageputer, finner du det hos JYSK. For å kunne nyte din uteplass fullt ut i sommer, så er siiteputer til hagemøblene nesten en nødvendighet.


En stol, benk, hammock eller sofa blir enda mer bekvem med et par puter. De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Kjøp Røde puter på Kelkoo. Pute Pynt opp sofaen med lekre puter , du har mange å velge imellom.


Skap din egen stemning i sofakroken. Her har du vårt store utvalg av pynteputer! Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på. Røde Kors Tøy og tekstil AS selger videre innsamlet tøy og tekstiler.


Slik får vi mest mulig verdi ut av hvert plagg. Formålet er å bidra med midler til Røde Kors’ humanitære arbeid.

Røde Kors jobber blant annet for inkludering av mennesker med nedsatte funksjonsevner. Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke. Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes. Hos Europris finner du stort utvalg av pynteputer både ute og inne.


Klikk og se eller kom innom butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg