mandag 16. desember 2019

Tapet fargerike

Tapet fargerike

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Tapet fargerike

Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. I tillegg kan vi tilby råd til legging av tapet , og hjelpe til med utregning av mål og kostnader.


Hipsterbølgen sveiper innover det ganske lan og det tradisjonelle møter det urbane. Brune vegger med tøffe mønster lager de helt rette rammene rundt den nye stilen. Vi fører tapet fra kjente merker som blant annet BORGE, STOREYS, EIJFFINGER. Hvis du syns det er vanskelig å velge tapet , hjelper vi deg på vei slik at du finner den rette. Fargerike foto Per Erik Jæger.


Vi kan skaffe tapet i de fleste stilarter og farger som ønsker i alle prisklasser. Kom inn til oss på Åsane senter i Bergen for en hyggelig handel. Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple.


Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter.


Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges største nettbutikk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Store fargerike fugler skaper wow-effekt og blikkfang i ethvert rom. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vakkert, rolig og litt spennende. Små innsekter i gulltrykk blir til lekre mønster i den rette kombinasjonen.


Her får du en liten smakebit på hva du kan forvente deg av utvalg i våre butikker. Vestsiden Farvehandel AS er fortsatt butikkens juridiske navn. Det vekker også ulike følelser hos mennesker.


Vi har en verden av farger for deg å velge i. Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Vi tilbyr også leie av utstyr, rådgivning om oppussing og profesjonelle håndverkere. Kontakt oss i dag om du skal pusse opp. Våre kunnskapsrike medarbeidere er lidenskapelig opptatt av farger og interiør og jobber for å gjøre hus til hjem. Vi har soli faglig kompetanse for å hjelpe deg med best mulig resultat, enten du skal pusse opp ute eller inne.


Tapet fargerike

Hos oss kan du være trygg på at du får de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg