fredag 13. desember 2019

Vindskjerming balkong

Vindskjerming Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær. De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som gjør det kaldt og utrivelig. Behov for vindskjerming ? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Mange har flotte verandaer, terrasser eller uteområder som benyttes til rekreasjon og hyggelig samvær. Det finnes mange løsninger for dette med SG- Vindskjerming. En åpen terrasse eller balkong kan beskyttes mot ytre forhold med SG- Vindskjerming.


Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong , samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt. Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i platting og terrasse, mens andre kan flyttes mer fritt rundt. Norge er et vakkert, men akk så forblåst land. Med sol følger gjerne kald nordavind og da gjelder det å finne seg en lun krok til å nye.


Tjenester Rettinnglassing Skråinnglassing Vindskjerming Veggsystemer Rekkverk Varmepumper Vindskjerming Lunere balkong og terrasse, redusert innsyn og økt bruksglede!

Vindskjermene er produsert av elegante aluminiumsprofiler, lakkerte eller natureloksert, med mønster, klart glass eller akryl. Det er enkelt å montere, rimelig og. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull!


Ser du etter levegg på rull eller i tre? Her er seks enkle og stilige alternativer. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til.


Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt. Brukeren kan takket være et motvektssystem,. Breddemål på hev og senk glassrekkverket tas alltid på millimetermål for å gi kunden en skreddersydd løsning på deres balkong eller uteområde. For mer informasjon om produktet, gå til. På jakt etter uttrekkbar levegg?


Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Gratis befaring Konkurransedyktige priser Bestill her! De leveres som standard i natureloksert aluminium men kan mot et tillegg leveres i ønsket RAL farge.


Hev og senk glass-rekkverk øker bruksverdien av terrassen eller balkongen. Solberg Aluminium er spesialister i balkong - og terrasseinnglassing, samt vindskjerming ! Vi operer hovedsaklig i Oslo og østlandet.

Skal bygge en terrasse på vest siden av huset. Er det noen smarte løsninger på dette og er det noen som har en ca pris pr kvm som jeg kan forvente å måtte betale for dette? Har du en balkong eller veranda over uteplassen din, som fungerer som et tak, kan du feste leveggen til den.


Eller kanskje du har annen type overbygg eller nisje? Takhengt levegg er uansett praktisk og enkel å bruke, - du bare trekker ned duken og fester den. Da låses den og står i spenn. For en lun og skjermet uteplass på terrassen eller balkongen , er veggmonterte levegger en ypperlig løsning. Leveggene skjermer ikke bare for trekk og vin men gir behagelig skygge i tillegg når du ønsker det.


Og har du behov for å trekke deg litt tilbake, fungerer leveggene fint mot innsyn også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg