torsdag 12. desember 2019

Retro teak

Finn laveste nettpris her. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.

Selges grunnet kjøp av nytt. Retro teak salongbord selges. Bredde 65cm Lengde 130cm Høyde 5Må hentes. Kvadratisk retro bord i teak. Vannmerke på toppen, se bilder.


Kjøp og selg retro produkter på auksjoner og til fastpris på QXL. Nok en gang tusen takk til alle som tipser og tilbyr meg møbler. Følg os på instagrateakretro.

Bordføttene kan skrues av. Nettbåt - Båtutstyr AS : Teakbord. Stort utvalg i flotte teakbord til å ha ombord i båten. Beregnet på søylemontering eller veggmontering. Ung teak er mykere treverk enn gammel teak.


Kjøp av retromøbler er miljøvennlig Kjøper du retro teakmøbler berører det jo ikke dagens forbruk av regnskog, og gjenbruk er svært miljøvennlig. Trolig produseres det fortsatt en mengde utemøbler i teak , nettopp på grunn av treartens motstandsdyktighet overfor vær og vind. Tørk av overflødig olje som ikke har trukket inn med en lofri klut.


TEAK -OLJE må ikke bli berøringstørr eller tørke mellom strøkene. Liberon Stripper er imidlertid utviklet for ikke å misfarge. Julenisse lysestake i tre fra Design gjenbruk. Teak lysestake fra Lys og Lykke. Jeg pakker produktene godt inn og sender så fort jeg har mottatt betalingen.


Herlige spisestoler i teak og sort ull. Ikke funnet designer på disse enda. Stolene er restaurert.

Limt, pusset og oljet. Byttet skum og ull i ryggene og setene. Skyvedører og Skuffer! Jeg liker denne siden Du liker denne siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg