tirsdag 24. desember 2019

To komponent maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


To komponent maling

Se mer og kontakt oss her! Søk etter maling , verktøy og annet. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Utfør maling og lakkering i et tørt, trekk- og støvfritt miljø. Kjøp på nett eller i butikk. Ikke mal i direkte sollys og unngå høy luftfuktighet. Fuktighet kan gjøre nymalte flater matte, og vær spesielt oppmerksom hvis du benytter to-komponent maling.


To komponent maling

Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Epifanes vannlinje- maling (en- komponent ) Epifanes vannlinje- maling er en spesialformulert maling som er beregnet for å legges som vannlinje på båter eller på flater som kan bli utsatt for vann. Dette er en meget vann- og værbestandig maling. En 2- komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Slitesterk og lyseffektiv maling. Nye betongoverflater må ha herdet i minst uke, samt være tørre og rengjort for smuss, olje og lignende.


Sementhuden må renses ved f. Ved overmaling av eksisterende lag skal overflaten slipes matt, og all løstsittende maling fjernes. Underlaget skal ha en temperatur på minst grader, for at malingen skal herde. Den fordeles med korthåret rull.


Mal vått i vått, ellers risikerer du nyanseforskjeller. Som regel kreves det to strøk maling. Sørg for god utlufting. Professional Epoxy Gulv er en 2- komponent vannbasert Epoxy- maling beregnet for betonggulv, men kan også brukes på gulv av tre eller sponplater. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs.


To komponent maling

Vi har bunnstoff til båt for både øst og vestkysten samt for innsjøer. Vår akrylmaling er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Har drevet og slipet og støpt i ny glassfiber i båten min. Fargen på båten er hvit, komponent.


Se våre produkter og farger for båt. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Komponent B (herder).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg