fredag 6. desember 2019

Slett vegg

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Nordsjö Har du vegger med struktur og ønsker slett vegg ? Her kommer noen tips til hvordan problemet kan løses.


Legg to tynne lag, og sett sparkelspaden helt inntil strien.

På denne måten bruker du strien som mal, men fyller i alle porene i glassfiberstrien. Slip lett over og grunn og ta eventuelle sår og ujevnheter en siste gang før du legger en duk som for eksempel Jotun eller Harmoni slett vegg. Da får du en helt smooth og gipsglatt finish.


De virker slette på veggen ved normal betraktningsavstand. Veggfornyer er en tapet som også blir kalt slett vegg på rull eller sparkel på rull. Slett vegg forgrunnet 50m Jotun. Dette er en form for tykk tapet eller renoveringsduk som jevner ut strien og underlaget slik at overflaten blir slett.


Disse dukene finnes i flere ulike tykkelser.

Jo mer struktur underlaget har, jo tykkere duk trenger du. Den er i tillegg ferdig grunnet, noe som gjør den lett å sette opp og lett å ferdigstille. To strøk med maling er nok! Brukes på slette overflater.


Sprekker, hull og ujevnheter må sparkles og pusses før oppsetting. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc. Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. Det var rett og slett en forferdelig drittjobb hvor jeg egentlig aldri ble helt fornøyd.


Uansett hvor mye jeg pusset og sparklet følte jeg at det alltid var igjen noen ujevnheter. Det tok lang ti masse griseri og vonde muskler. Nå er det nytt rom som skal ha slett vegg , men denne gangen ønsker jeg ikke å rullesparkle hele rommet. Søk på forhandlernavn. Tilhørende produkter.


Andre produkter til forarbeid no. I tillegg må ujevnheter i bindingsverket eller eksisterende vegg rettes opp før veggplatene monteres.

Anvend rettholt til dette. For at sluttresultatet skal bli best mulig, må du glatte over skjøten med et finkornet pussepapir etter første strøk med maling. Platetykkelsen er 12mm. Jotuns produkter regnes som halvfabrikata, og som sådan brukes produktene ofte under forhold utenfor Jotuns kontroll. I feltet nedenfor kan du søke etter det du trenger hjelp med.


JOTUN SLETT VEGG FORGRUNNET 08. Anbefales til tørre rom for å få fram et ensartet underlag som kan males. Gir god dekk med strøk maling. Har gode armerende egenskaper og kan benyttes både på vegg og i tak. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Slik sparkel på rull vil ikke gi en helt slett flate. Eventuelt kan man sparkle veggen lett før man setter på veggfornyeren. Les også: Guide til hvordan du tapetserer.


Ulike metoder for helsparkling. Når du har sparkelmassen klar er det lurt å se på de ulike metodene for påføring av sparkel. Egenskaper: Medium Density Fiberboards (MDF) er plater av trefiber og lim. Trefiber-massen er presset sammen under høyt trykk.


Mediebank for Byggmagruppen. Den fjerde metoden til slett vegg er en kombinasjon av punkt og 3. Det kan nemlig være utfordrende å få et pent resultat hvis du skal helsparkle en vegg alene for første gang, og som nevnt over er det ikke alltid en fiberduk alene vil gjøre jobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg