onsdag 11. desember 2019

Transfer papir tekstil

Stort utvalg av transferpapir. Leveres 1- dager i hele landet. Søk enkelt etter blekk og toner. Bredt utvalg og lave priser! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Transfer papir tekstil

Det er få begrensninger på hva man kan trykke på. Transferpapir kan brukes til mye. Det viktigste er å velge riktig type papir til riktig produkt. Nedenfor går vi i gjennom hovedgruppene av transferpapir og hva de brukes til. Info om transferpapir og transferprinter.


Alle transferpapir fra TheMagicTouch er for bruk i laserprintere. Lag ditt eget trykk på en enkel måte! Til både klær og interiør, f. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Transfer papir tekstil

En nem metode til at lave dit eget tryk! T-shirts, tasker, puder, m. Motivet tåler maskinvask ved 40°C. Skriv ut et motiv på transferpapir , og stryk det så på stoffet.


Kontroller først at utskriften kommer på den hvite siden av transferpapiret. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på themagictouch. Find produkter som Laser-Dark (no-cut) , Flex-Soft (no-cut) , Laser-Light og Multitrans.


Transfer papir tekstil

Overføringen skjer ved hjelp av høy varme og tungt press som skapes ved å bruke en transferpresse (også kalt varmepresse). Etter overføringen fjernes transferpapiret. ONE Revolusjonerende nyhet innen transfer papir.


BRUKERVENNLIG ± EFFEKTIVE ± KOSTNADSBESPARENDE ± REVOLUSJONERENDE Vi er stolte av å kunne lansere en nyhet fra TheMagicTouch, transferpapiret T. Nyheten vil ta markedet med storm. Vi er alle opptatt av enkelhet og garanti i produksjonen ± og det kan T. Specialpapir til at overføre motiver på tekstiler. Hobbyer: Hei, jeg kjøpte transfer ark på panduro til mørke klær. Tryk på tøj med FOREVER transferpapir. Hurtig levering ved køb fra vores webshop.


Praktični, kvalitetni i pouzdani transfer papiri dolaze sa uputstvom i savetima za rad. U ponudi imamo više vrsta transfer papira za tisak na.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg