tirsdag 31. desember 2019

Ståpult

Ståpult er både et historisk kontormøbel og en moderne, ergonomisk justerbar skriveinnretning. Som det også ligger i navnet, er det snakk om en høy skrive- eller lesepult. Den opprinnelig lesepulten var gjerne uten stol, eller eventuelt med tilhørende høy krakk.


Enten du skal jobbe hjemmefra, spille til neste level eller jobbe på kontoret, har vi flere skrivebord og databord for deg. Gode kontormøbler er viktig for å få.

Ståpult i laminat med to skuffer, en åpen og en lukket hylle. IKEA - KNOTTEN, Ståbor hvit bjørk, Dette ståbordet er en moderne versjon av det tradisjonelle skrivebordet. Ideelt som en slags sentralbord hjemme – med.


Heve senke skrivebord i mange størrelser og farger. Norskprodusert med års garanti, støysvak Linak motor, en i hvert ben. Rask levering, vi har mye kontormøbler.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Stå riktig ved heve-senkebordet tips om hvordan du står og jobber ved et heve-senkebord uten å belaste kroppen. Hvis du har en ståpult på jobb, bruk den for alt den er verd. Hvis du ikke har det, reis deg opp hvert minutt og strekk på kroppen. Det krever lite innsats, og kan faktisk gi deg en friskere kropp og et klarere hode.


En praktisk ståpult med hjul, låsbare. Mål topplate: 65xcm. Høyde til klaff er cm. Arbeidsbelysningen plasseres på motsatt side av hånden man skriver med for ikke å få skygger.


I FORM er Skandinavias største hjemmeside med fokus på trening, mat og vektreduksjon. Her finner du de beste tipsene, treningsprogrammene og oppskriftene for en. Få en timeglassfigur på bare dager! Talerstol Lilja, på hjul, oppbevaringshyller, lukket fremside.


Dytt hjelper norske bedrifter å komme i fysisk aktivitet ved hjelp av aktivitetskonkurranser, som passer alle! Helsefremmende tiltak som skaper samhold. Gå trapper, sykle eller gå til jobb.


Skaff deg gjerne en ståpult på jobben hvis det er mye stillesitting på kontoret.

Faktisk er trappegåing en aerob øvelse som forbrenner kalorier. Trappegåing trener også flere musklergrupper (kilde: 55). Husk at hver minste innsats teller. Lag deg en matplan, og følg den.


Nyheter Så mye bedre er det å stå på jobb Forskere har funnet ut at produktiviteten stiger dramatisk når man får stå på jobb. Helse på kontoret: heve-senke skrivebord. Har du noen gang tenkt gjennom hvor mange timer du sitter på rumpa i løpet av en dag? Bilen, TV-apparatet og PC’en.


Ståpult oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg