torsdag 26. desember 2019

Speil stavanger

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Tilskjæring og sliping av speil , reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. Glassfagkjeden leverer og tilpasser speil i henhold til dine mål, fasonger eller ønsker.


Med speil på veggen virker rommet større. Glassmester i Stavanger og Sandnes. Vi leverer alt innen glass, garderobe, aluminiumsdører og vinduer. Vi lager vindu og speil skreddersydd til ditt behov.


Vi måler, leverer, produserer og monterer og følger deg hele veien fra start til slutt. Gå til søk Gå til resultat.

Stort speil timer siden. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss.


Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Denne varen er brukt. Vi gir måneder garanti på alt vi selger brukt dersom ikke annet er avtalt. På våre bruktsider finner du full oversikt over hva vi har.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter.


Speil til garderobedør Glassarbeider Har skyvedørsgarderobe, type Langlo, med speil i dørene. Speilene er festet med remser av dobbeltsidig tape, oppdaget jeg i sommer. I de varme sommerdagene, har et av speilene løsnet og fallt i golvet.

Langlo ikke kan framskaffe dette, man må kjøpe en helt ny dør. Pilkington Stavanger AS hjelper deg med alt av tradisjonelle glasstjenester som utskifting av vinduer, interiørglass, sanblåst glass, blyglass og har eget glassverksted. Ta kontakt med oss idag så hjelper vi deg med å realisere dine glassprosjekter. IS STM - EOS 200D lanseres med tanke på de som ønsker et stilig, lett og brukervennlig kamera. Uansett om du tar bilder.


Som glassmester utfører vi alt av glassarbeid i Stavanger og omegn. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Solspeilet - The Norwegian Stonehenge er plassert i skjærgården utenfor Jørpeland.


Runde speil Runde speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg