mandag 30. desember 2019

Strietapet

I dag angrer mange bittert på at de lot striemoten herje med husets vegger. Nyhet som skaper forandring! Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på. Fjern strietapet på en smart måte.


Tøffe, slette vegger med mineralsk overflate!

Jeg malte over ganske gammel strietapet for noen år siden - under var det gammal tekstiltapet, og jeg skal love at det gikk med noen liter! Måten vi gjorde det på var å kjøpe en svært billig latexmaling i omternt samme farge som den vi hadde bestemt oss for. Hvordan fjerne strietapet ? Skjær et snitt i strietapetet med en tapetkniv. Men pass på at du ikke stikker kniven for dypt og risser opp veggen bak!


Dra av så mye du kan av tapetet, og bruk en sparkelspade eller malingsskrape til å vippe opp under tapetet der den sitter godt. Dette arbeidet krever tålmodighet, og kan ta litt tid. Du er lei av den gamle glassfiberstrien, og vil gjerne bli kvitt den for å få en struktur på veggen.

Men du trenger ikke fjerne glassfiberstrie, legg for eksempel. Men hva om det er strie der fra før? Det finnes en enkel vei å gå frem, uten å måtte. Det kommer litt an på hvilken strie det er.


Hvis det er tekstiltapet du tenker på går det greit å male. Er huset enda eldre, fra 60-tallet eller derokring er det. Vi skal pusse opp et hus, og i mesteparten av huset er det gammeldags trådstrie, som ble satt opp når huset ble bygget for år siden. Glassfiberstrie er et holdbart material som er enkelt å male, det gir en veggstruktur sammenlignet med en helt slett vegg, dessuten har glassfiberstrien et. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Strietapet , i både bokmål og nynorsk.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag, som for eksempel strietapet , til vakre betongaktige vegger. Det går fint å helsparkle, og deretter male. Vi har spurt malermesteren om hvor man bør bruke helsparkel, rullesparkel og veggfornyer.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Ingen pusser opp og renoverer like mye som oss nordmenn.

Skiturer og båtliv, sier du? Det kan ofte heller virke som om det er en folkesport å stå på. Maleren viser hvordan du helsparkler en vegg med rullesparkel. Rullesparkling er en enkel måte å. Vi får nok uansett ikke vekk all den gamle strien (som har vært der i år og er limt på gipsplater), derfor tenkte vi å legge rehab.


Har en stue som også har strietapet på to av veggene. Nå har jeg erfaring med å legge gipsplater og så tror jeg at jeg helsparkler dette soverommet. Så bruker jeg den metoden som funket best i stua neste år. Underlaget var ganske lyst, så det var en overraskelse at en maling som har god dekkevne ikke ga fint resultat før etter tre strøk.


Erfaringa sa oss at det. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter.


Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg