tirsdag 10. desember 2019

Retro damesykkel

Finn laveste nettpris her. Damesykkel - Lyst på ny damesykkel ? Sjekk vårt utvalg fra Everest, Hard Rocx, Merida, og Scott. Vi har resultater for Retro damesykkel til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Electra Amsterdam Forget Me Not 3i Dame interne gir, Fashion, Yellow. Elegant retro damesykkel i høy kvalitet med lettvekts aluminiumsramme Velegnet som daglig transportmiddel, innkjøp og til de litt lengre turer. Sykkelen har innvendige gir fra SHIMANO, lukket krank boks med fast lager, aluminiumsfelger med dobbel bunn og rustfrie eiker. Fotbremse på bakhjulet og V-bremse på forhjulet.


Har en pen retro damesykkel type rød DIAMANT til salgs. Den har gir og er hele å fine dekk på den.

Alt virker som det skal på den. En klassisk damesykkel kjennetegnes ved lavt innsteg som gjør det enkelt å sette seg på og av sykkelen, slik at man kommer raskt avgårde. Enten du er ute etter en standarsykkel, trekkingsykkel eller en hybri så vil du finne din nye sykkel hos oss.


Og menn kan selvfølgelig sykle på damesykler. Funksjonen og utstyrer er det samme! Ideal herresykkel med helballong dekk. Liten Monark herresykkel med gir. DBS Golden Flash herresykkel.


Den offisielle nettbutikken for DBS sykler i Norge. Kjøp din nye sykkel fra en leverandør med over års erfaring. Sykler som tåler norske forhold. Stort utvalg av sykler fra kjente merker til lave priser.


Prisløfte Gratis sykkelservice 1dagers åpent kjøp Kjøp online på xxl. Retro DBS Touring damesykkel i rosa fargemed gir, 50cm ramme. Alt i orden med sykkel, gir er justert, og alt er smurt opp , klar til bruk.

DBS har lang fartstid og er kjent Norge rundt for sine produkter. I hele år har vi levert stilsikre hverdagssykler av høy kvalitet, og vi har ingen planer om å. Stilig og moderne damesykkel , les mer HER. Les mer om singlespeed elsykkel her.


Airwheel Relsykkel. Smidig trekking elsykkel, les mer HER. Traveller WSD bysykkel dame Rimelig bysykkel med klassisk retro utseende og lavt innsteg på ramme.


Det er vi som har de pene syklene og det praktiske tilbehøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg