onsdag 4. desember 2019

Skumrulle maling

Skumrulle maling

MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk. Spekter Skumrulle Skal du male helt glatte overflader som paneler, døre eller møbler? Almindelige ruller har tendens til at efterlade en let struktureret overflade. Denne skumrulle giver en ekstra glat overflade, som nærmest ser sprøjtemalet ud.


Skumrullen er udviklet specielt til at male med lak og terpentinholdig maling på de helt glatte. Disse må da males for hån det er ikke noe vi gjør. Hvis du ønsker kan du kjøpe ekstra maling og grunning til dette fra oss. Blandebeger i klar plast til lakk, maling ,. Rullehåndtak som passer sammen med gul skumrulle 80 800A og 800B. Fra 5-B-pakke kg, herder 2standard.


Olje maling fra Biltema fungerer utmerket. Gir ikke the shine fra en nylakket bil men er mer en bra nok for en russebil. Og det er mulig å fjerne den om du må. Men holder ganske bra også.


Livet er så bamhjertig at når de blanke arkene tar slutt, har vi glemt hvor vi la fargestiftene. Jeg var så nysgjerrig på denne malingen at jeg nettopp har kjøpt inn maling til et framskap som skal fornyes. En fordel å vaske grundig først, avfette med aceton, rubbe over med f. Selv har jeg brukt skumrulle (og enkelte ganger fordriver) til slik maling , dette har fungert greit.


Stærk Murmaling er en helmat facade- og sokkelmaling af høj kvalitet, som anvendes til maling af puds, beton, letbeton og cementfiberplader. Tilsat midler mod overfladebegroninger og giver en robust og vejrmodstandsdygtig overflade, som lukker for slagregn og tillader vanddamp at slippe ud indefra. Påfør med pensel og rull det ut med skumrulle.


Skumrulle maling

Bengalakk og Owatrol får du kjøpt på Maxbo, pensel og skumrulle kjøper du på Biltema. Jeg gjorde det på ramma, forstilling, bakaksel,innerskjermer osv på min C10. Se i tråden om børsa, så får du sikkert litt inspirasjon.


Har da malet en Unimog med Spekters lakruller og Bundeswehr Stumpfmatt Mipa komponent maling. Som dere ser målte jeg opp og laget streker med blyant først, for å få det beint. Deretter tre strøk med en liten skumrulle med nestensvart maling , og så av med tapen igjen.


Maling af bil med skumrulle. Da jeg dro av tapen fulgte også litt av gråmalingen me men det får vi rett og slett skrive av på gamle møblers sjarm-konto. Denne varen finnes på lager i butikkene angitt under, og prisen oppgitt på bestmarin.


Uansett vil malingen sin dekningsgrad variere fra person til person og etter hvilket utstyr du bruker for å påføre malingen. Selv maler jeg alltid tynne strøk (men slik at malingen dekker) med skumrulle ved slik maling , mens andre kommer gjerne bare halvveis med samme boksen. Skal du male dører, møbler og kjøkkenskap, bør du velge en skumrulle til ekstra glatte overflater. Da får du en jevn og fin overflate med nesten ingen struktur. Den tåler ikke maling som inneholder løsningsmiddel men siden Beckers panel og tre maling er vannbaserte er det ingen problem.


Designet for oljemaling og vannbasert maling. Vil anbefale fordriverpensel da den ikke tar opp noe særlig maling , men fordeler det du har lagt på. Det er min mening og det har funket for meg , men jeg er jo ingen maler:-) PS!


Det er viktig å dra ut hele veien for å unngå stopp og start skjøter midt på døra. For dette trinnet er en har lukket celle skumrulle ideell. Så sørg for å tilberede riktig mengde maling og ikke ta noen saftige pauser mens du jobber, men mal konsekvent - uten lengre avbrudd.


Skumrulle maling

Etter det begynner herdingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg