tirsdag 29. mai 2018

Olje på lerret

Olje på lerret

Det er både morsomt og enkelt å lage lerret på nett. Miljøvennlige materialer. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen.


Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kerotix har flere bruksområder. En voksferniss i form av masse til bruk for olje og tempera.


Den bevarer fargene med en matt og fin hinne. Verner fargene mot skadelige klimagasser. Malingen kan tynnes med forskjellige løsemidler, med terpentin som det vanligste. Våre egenproduserte lerret er laget i lin med innslag av polyester for at lerretet skal beholde sin originale spenst over tid. Lerretet er akryl-grunnet, også kalt universalpreparert ganger.


Olje på lerret

Det har en middels struktur, og benyttes til maling med olje -, akryl-, og temperamaling. Mange av motivene er hentet fra Rogalan jæren og stavanger regionen. Her finner du motiv fra skip og kyst, landskap, personer samt kjente steder som breiavatne i Stavanger. Fredfulle scener, ab Les mer strakt kunst, når det gjelder denne maleteknikken er alternativene nærmest uendelige.


Olje - og akrylmalerier. Lerret er vanligvis litt grovt og har ikke mønster. Lerret har vært brukt til de fleste ting der tekstiler har behøvdes. Den fineste bommullstrådtypen har blitt til dunlerret, som er blitt brukt til dyner, puter og vinterovertrekksplagg. Mange bunads skjorter og bluser er i lerretsvevd bomull.


Seilduk er den groveste lerretstypen. Jeg har malt med både olje og akryl på lerret , og det mest arbeidsvennlige er definitivt akryl. Akrylmaling fjerner du lett med varmt vann og eventuelt litt såpe.


Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Fire dager etter tronbestigelsen kom kongen til Stortinget. Ukjent, norsk fjordlandskap (antakelig fra vestlandet), malt med olje på lerret av Skagen-maler Anton Bergh.


Olje på lerret

Maleriet er i god stand etter alderen, rammen har noen små skader. Tidsriktig og ganske sannsynlig original ornamentramme. Kan besiktiges i Oslo sentrum ved seriøs interesse. Se ellers bildene i annonsen. Og det vi vet er at oljen vil gulne over tid!


Dette kan skje langsomt eller fort. Alt etter hvilken olje som brukes og kvaliteten. Men illusjonen om den perfekte oljen, oljen som ikke gulner, men som allikevel har alle de gode egenskapene, er nok dessverre bare en illusjon.


Den andre store feilen med oljemaling er at den vil krakelere. Leave a comment or send an inquiry. You are not logged in –. Torso Kunstartikler har et av landets største utvalg innen kunstutstyr. Vi er Norges ledende sammenslutning av butikker som selger materiell og utstyr til alle som. Det er mulig å kjøpe pigment og røre ut selv, men det vanlige er å kjøpe i tubevis.


Betegnelsen brukes for å skille denne basen fra akrylfarger, vannfarger, tempera, gouache og andre måter å holde fargene flytende på til de er på plass. Fant du et kunstverk du liker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg