mandag 21. mai 2018

Knotter til kommode barn

Våre oppbevaringsløsninger er laget for å brukes i mange år og passer til nye behov. Oppbevaring til lave priser. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


I en lav kommode , selvfølgelig!

Barnet ditt kan enkelt få tak i og finne ting selv – og (kanskje) sette dem på plass igjen. I de små skuffene i barnekommoden er det plass til små ting og de store skuffene har plass til alt fra leker til kunstprosjekter som er under arbeid. Våre kommoder til barn har perfekt høyde for små barn.


En kjedelig kommode kan friskes opp med knotter som passer til barnerom. Match med øvrig interiør, bilder, tekstiler, noen fine knagger og vips så har du et spennende og innbydende barnerom som barna garantert vil elske. Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem.


Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Knaggrekke, Hang it all i valnøtt, fra Vitra.

Hang it all er en funksjonell og flott designklassiker, og et dekorativt alternativ til enkle knagger. Hos Kid finner du en mengde dekorative knotter som fornyer møblene. Gi nytt liv til skjenker, skap og garderober.


Bestill fra vår nettbutikk i dag! Hva med nye knotter til en kommode eller knagger på gammel rekfjøl :). Ergo kom jeg hjem med kun anonyme knotter i hvitt og stål.


Hvor finner jeg morsomme knotter og håndtak til kommode ? Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. Vi har mange farger, former og størrelser å velge blant. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak.


Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken. Jeg har tenkt å pusse og male en gammel kommode og et gammelt nattbord som skal stå på barnerommet. Jeg vil gjerne sette på nye fine knotter for å sette prikken over i´en.


Noen som har noen gode tips til hvor jeg hvor jeg kan finne dette?

Målet vårt er å tilby våre kunder knotter , håndtak, kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet! Vi har det bredeste spekteret av håndtak og knotter i Danmark, Norge, Sverige og Storbritannia. Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til ba møbler og kjøkken. Valg diverse størrelser, farger og maler du kan finne med bare en klikk gjennom internett.


Når du skal kjøpe knotter til skap, skuffer og dører, er det enkelt å kjøpe knotter på nett. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen. En kommode er kort sagt en ideell løsning for ryddig og smart oppbevaring i hjemmet.


Kommoder til alle behov og alle rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg