torsdag 24. mai 2018

Minidrivhus med lys

Minidrivhus med lys

Drivhus til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Skap den perfekte lille kjøkkenhagen med våre minidrivhus. Velkommen til oss i det grønne. Alltid stort utvalg og god service.


Minidrivhus med lys

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Her finner du et utvalg minidrivhus for kultivering av spirer og stiklinger. Minidrivhus gjør det enklere å holde luftfuktigheten oppe. Det er spesielt viktig i begynnelse av kultiveringen, før planten har utviklet røtter. I denne perioden absorberer plantene vann fra luften, gjennom bladene.


W med adapter Dette er startsett og fungerer utmerket alene som lys armatur, men kan bygges ut med maks ekstra LED lysl. For deg som alltid har drømt om et eget drivhus. Lite drivhus til små planter eller bare til pynt. Så dine egne vekster og nyt å se når det vokser og gror. Svært lang levetid på pærene, opptil 30.


Minidrivhus med lys

Avgir svært liten varme, svir ikke plantene selv om du plasserer lampen nært. Lys er en form for elektromagnetisk stråling og har både bølgeegenskaper og partikkelegenskaper. Energioverføringen skjer i bølgebevegelser mens energien er pakket sammen i små pakker kalt kvanter eller fotoner. Fotoner er de minste enhetene av energioverføringer i form av lys. Som medlem i vår kundklubb får du: Varje vecka bättre priser på utvalda varor i våra butiker.


Vi är med och firar dig på din födelsedag, så vi bjuder dig på. Med vårt drivhusutstyr kan du skape et godt miljø i drivhuset ditt. Vi har blant annet krukkeisolering som beskytter mot frost, automatiske vanningssystem og ulike hyller og bord som passer i ditt drivhus. Kanskje du også vil gi dine planter ekstra lys med en drivhuslampe.


Natriumslampene gir godt lys til stor flate, og de bør henge minst en meter over plantene. Lampen gir i tillegg til lys litt varme. Lystoffrør er et relativt billig alternativ, men gir ikke like godt lys som natriumslamper, dekker et mindre område og må henge nære plantene.


For balkonger eller små hager. Utmerket for småplanter, frø etc. Lakkert stålrørramme Ø mm, med plastfester, risthyller og kraftig, transparent PVC. Ta gjerne også vare på frøposene sånn at du kan registrere hvilke sorter du lyktes best med. Spirebokser og plantekuvøser i forskjellig utførelse, størrelse og kvalitet.


Minidrivhus med lys

Perfekt for stikling og forodling. Norges største utvalg av lagerførte kvalitets drivhus og lysthus sikrer deg kort leveringstid! La drømmen om eget drivhus gå i oppfyllelse.


LED vekstbelysning er neste generasjons dyrkelys. Feste til veksttunnel stk. Når du vil odle, men har lite plass. Plastovertrekk med glidelåser som gir opprullbar åpning. Vi gjør det enklere og morsommere å handle drivhus på nettet!


I vår guide velger du selv modell, farge, plassering av dører og hvilke tilvalg du vil ha i ditt. Lettplassert minidrivhus inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg