onsdag 16. mai 2018

Lite tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo!


Står også stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres.

Tørkestativ Tørkestativ Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Lite tørkestativ som egner seg for små skoler. Stativet er utført i plastbelagt ståltråd. Leveres med dryppebrett i plast.


Kan henges på vegg eller stå på bord. Det krever lite plass: Du trenger ikke å ha plass til en tørketrommel permanent når du kan flytte tørkingen ut i hagen.

Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute. Har et stort tørkestativ , men trenger et lite et på badet når alle har dusjet og vi må henge opp håndklær og kluter osv.


Ante ikke at IKEA hadde sånt! En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt). Vaskesortering på den smarte måten. Er du flink til å sortere klærne før vask, kan du spare mye tid.


Ha én skittentøyskurv til farget vask og én til hvit. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.


Lite er bedre enn lukten av grønnsåpe og synet av rene vinduer.

Her finner du alt du trenger for å få det skinnende rent hjemme: dampvasker, strykebrett, støvsugerposer, vindusvasker eller Plumbo. Lite TøRkestativ som er godt for familien enhet fra kjøkken er god. Bruk faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. Teleskopstativ som enkelt kan skyves sammen for et diskré utseende. Størrelse: trukket ut 7x 3x mm.


Eldste lå i sprinkelseng til hun var år, da fikk hun vanlig seng. Stativ på hjul for å tørke barnas malerier. Den kan hun ha så lenge hun bor hjemme så er jo en investering i framtiden. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.


Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Hos Europris finner du massevis av nyttig baderomstilbehør som skittentøyskurv, tørkestativ , dusjforheng, toalettbørste og til og med toalettsete. Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter.


Ofte finnes også varmtvannstanker, tørkestativ , skittentøyskurver og strykebrett her inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg