onsdag 2. mai 2018

Lin sengetøy kid

Lin sengetøy kid

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Stenvasket lin er både romantisk og røft, og veldig mykt og behagelig mot huden. Vi anbefaler tørketromling for å beholde mykheten i linet. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett! Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk.


Lin sengetøy kid

Nå får du også muligheten til å sove godt og lenge i et eksklusivt sengesett i lin. Lin er et naturmateriale i førsteklasses kvalitet som er svært slitesterkt, absorberer fukt og transporterer bort kroppsvarme, hvilket gjør det særdeles velegnet som sengetøy. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene.


Sengetøy av ypperste kvalitet. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Nesten ingenting er bedre enn å krype inn under nyvasket og nystrøket sengetøy.


Hos oss finner du sengetøy til både enkle og doble dyner. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy.


Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig.


Lin sengetøy kid

Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi tilbyr også flere sengetøy til barn i ulike farger og mønstre. Ekstra fin bomull blir produsert av fint kjemmet garn i 1 bomull av høy kvalitet.


Se hele sortimentet her! Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil. Vi har sengetepper for enhver seng.


Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Her finner du alt fra trendy mønstre til luksuriøse kvaliteter. Blant vårt store utvalg sengetøy finner du putetrekk og dynetrekk i for eksempel bomull, lyocell, lin , fløyel og sateng. Velg og vrak blant masse farger og mønstre ut fra dine preferanser er. Sjekk også ut vårt flotte utvalg av laken.


Handle enkelt online hos ellos. Ved å kjøpe sengesett her hos oss online, kan du spare mye penger. Du finner sengetøy i 1 bomull, 1 bomullssateng, 1 flanell og microfiber. Vi fører et bredt sortiment av sengetøy av høy kvalitet med dynetrekk i alle norske størrelser.


Lin sengetøy kid

Enten du er tilhenger av klassisk bomull, skinnende silke eller grovere lin - naturlige materialer føles mer behagelig mot kroppen, og oppleves ikke som like klamt eller tett som sengetøy i kunststoff har en tendens til. Dette er spesielt viktig om du svetter mye om natten, fordi svettelukt utvikles best i kunststoff. Gi soverommet nytt liv med sengesett i krepp. Hos JYSK finner du et stort utvalg sengesett i krepp. Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin , linduker, løpere, gardiner, kjøkkentekstil.


Litauen er et land med lange tradisjoner i lindyrking og lintekstil produksjon og alle prosessene fra planting, plukking, veving, farging og produksjon av det endelige linproduktet er gjort i Litauen. Lin er ekstra deilig å ligge i om sommeren når det er varmt, eller ja, hele året for de som svetter om natten. Lin kan trekke til seg opp til fuktighet uten at du kjenner fukten. Ikea Slependen har fått inn lekkert sengetøy i lin.


Det er vanligvis vanskelig å få tak i. Se salgsvarene og kjøp her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg