onsdag 16. mai 2018

Grått saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. Langhåret grått saueskinn - Andre sortering!


Få ting gir føttene dine en mykere start på dagen, pryder et tregulv like fint, eller varmer like godt på sengen eller sofaen som et ekte.

Saueskinner er fra Islandsk sau. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels.


Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler. Kuskinn er gjerne større skinnfeller.


Hårlengden varierer fra 8- cm. Vi selger også saueskinn og sittelapper fra Spælsau som kommer fra Færøyene.

Bli inspirert av naturen og innred hjemmet ditt med skinn. Det er populært å innrede hjemmet med vakre dyreskinn. Dekorative skinn ser ikke bare bra ut, de skaper. Mykt saueskinn av Islandsk sau. Fin kvaliteten og glatt hår.


Pelsen er ca 5cm lang. Imitert saueskinn i grått. Islandske sauer går ute hele året og har nesten ingen kontakt med mennesker. Skinnet gir din uteservering et mer innbydende preg. Finnes i 50×til kr.


Shansi er et mykt og deilig, langhåret og krøllete saueskinn fra Tibet. Her ser du Shansi i fargen grå snowtop. Kun et eksempelbilde. Hvert skinn er unikt. Stort grått naturlig farget saueskinn i lang myk ull.


Grått saueskinn med svarte topper i lang ull som kommer ifra islandsk pelssau. Baksiden er myk og hvit, garvingen er helt fri fra krom. Ekte saueskinn med kort eller lang lugg.


Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter.

Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg