torsdag 31. mai 2018

Ferdigmalte lister klassisk hvit

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister? Finn laveste nettpris her.


Denne fargen er kun bygget opp av hvit og svart, og dermed helt nøytral. Les også: Hvordan forstå fargekoder? Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. I dag selges nesten alt listverk med en eller annen overflatebehandling. Hvitmalt er den klare bestselgeren. Våre malte lister består av spesielt egnet råstoff, som høvles i ønsket profil før det pusses.


Ferdigmalte lister klassisk hvit

Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Er det noen som vet om byggvarebutikker i Oslo-området som selger ferdigmalte lister i fargen Klassiks hvit ? Og hvis jeg må male selv, er det best å begynne på ubehandlede lister , eller er det enklere å male over ferdigmalte lister ? Litt gulere enn Egghvit. Dette er fargen ferdigmalte lister , dører og vinduer ofte leveres i som standard.


Står fint til en mengde farger med gulaktige, varme undertoner og dype brunrøde farger. Passer ofte dårlig sammen med greige og vil kunne se skitten ut mot en kjølig gråtone. Husk at kjært barn har mange navn.


Listverket utgjør skillet mellom gulv og vegg, og vegg og tak. Du bestemmer om listen er en forlengelse av veggen, eller av gulvet. Når det gjelder lister , er det viktig å tenke på farge- og materialkombinasjoner, og hva som er praktisk. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror.


Passer godt til en mengde farger med varm undertone. Den skal ikke benyttes til de såkalte greige fargene, eller de kjølige, nøytrale gråtonene. Bomull, egghvit eller klassisk hvit ? Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd! En ren og nøytral hvittone.


Ferdigmalte lister klassisk hvit

Hvilken farge bør det være på de? Klassisk hvit : En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Den er verken gul eller rø kun ren og hvit med et lite knepp svart i. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste behov.


Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og overflatebehandling. Der trenger vi hvite toner, og da er ” Klassisk hvit ” det vi selger mest av,. HVITT PÅ HVITT: Vær forsiktig når du blander hvitfarger ettersom fargesammensetningene fort kan bli feil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg