fredag 11. mai 2018

Hay klesstativ

Søk etter hay klesstativ på den nye KensaQ. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Da er garderobestativ en ideell løsning. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Det er plass til esker eller par sko på hylla nederst. Kombiner gjerne med produkter i serien SKUBB.


Kun for innendørs bruk. Plastføtter hindrer riper i gulvet. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Her finner du stumtjenere av merker som House Doctor, Muubs og Ferm Living. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. Hay sine prinsipper om god design til rimelige priser gjelder for Wrong for hay også.


Gjennom denne kolleksjonen får de bruke sitt veletablerte produksjon og distrubusjonsnett samtidig som de får en innsprøytning av Londons kreative energi. Hay og Wrong for Hay sin kolleksjon inneholder møbler og tilbehør til de fleste behov. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Hay klesstativ

HAY sine produkter passer like godt til en bedrift som til din private bolig. Her er kvalitet og design godt ivaretatt og produktene fra HAY har gjennomført god kvalitet. Da mange av møblene til HAY allerede har blitt såkalte designikon er det verdt investeringen å kjøpe møbler produsert av HAY. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Hvit, Svart, Grå, Metall, Høyde. Selges grunnet plassmangel. I samme serie finnes også en smalere variant, samt noen bord med samme ben. Loop Stand wardrobe er et klesstativ for det moderne hjemmet.


Hay klesstativ

Med sine tre ben av pulverlakket stål står stativet elegant og stabilt. Designet av Leif Jörgensen. HAY Loop stand er et enkelt og elegant stativ for klær. Stativet er plasseringsvennlig med sine tre bein.


Passer fint både i gangen, i garderoben eller på soverommet. Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet. Det er lagt stor vekt på kvalitet og design, samtidig som store innkjøp gjør oss meget konkurransedyktige på pris på disse klesstativene. Georg klesstativ fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. Georg klesstativ har to lange ben som sitter sammen i midten av en pinne og lener seg mot veggen.


Hay klesstativ

Ingen skruer, bare en enkel og perfekt løsning for gangen eller soverommet. Toj klesstativ fra Normann Copenhagen har et industriell og enkelt uttrykk. Klesstativ og salgsfremmende produkter.


Dens funksjon er tydelig og dens enkle konstruksjon gir plass til klær, sko og vesker. Bruk Toj i hallen, i stuen, på kontoret eller på soverommet. Toj bidrar til å organisere dine klær, sko og vesker i en stilig måte.


Material: Ask og stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg