fredag 4. mai 2018

Livos olje

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se vår personvernerklæring. LIVOS naturprodukter Av Husbyggeren Heltre- og parkettgulv skaper varme og behagelige gulv. Den beste måten å bevare det naturlige utseendet på, og samtidig ta vare på de positive egenskapene til disse materialene, er å behandle gulvene med naturlig olje og voks.


Dette bjørkegulvet ble behandlet med olje og voks for år siden. Biofa Norge - maling for livet.

Vi leverer også malte innredninger, fortrinnsvis malt struktur. En vakker over ate hvor trestrukturen synes gjennom malingen. Malt struktur leveres i alle farger. Det er alltid lurt å pusse treet med sandpapir før påføring av olje.


Støvet fjernes med støvsuger. Antall strøk bør være fra 1- avhengig av treets sugeevne. Det er best å påføre flere strøk med en gang for å holde møblet pent lenger.


Trykkimpregnert treverk er meget porøst og suger mye olje. Lakk eller olje – det har vært det det store spørsmålet ved behandling av tregulv, møbler og paneler i våre boliger.

Den største forskjellen mellom en olje og en lakk er at oljen trenger ned i treverket og beskytter det fra innsiden, mens lakken blir liggende på overflaten og beskytter utenifra. Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet. Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje , male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv. Den lar seg lett høvle, pusse og sandblåse, og egner seg godt til lakkering og behandling med f eks olje.


Den er velegnet til dampbøying, og lar seg lett lime. Ved luting må man være påpasselig slik at trevirket ikke blir helt svart pga garvestoffer. Ved spikring må virket forbores.


Både olje og lakk kan benyttes på de aller fleste gulvtyper. På mørke gulv anbefales oljelakk eller naturell olje. På lyse gulv kan man gjerne benytte en lysere lakk. Olje kan være vanskelig å få til å trekke inn i svært harde tresorter, slik at lakk er kanskje det beste alternativet. Engros Egg, olje og meieriprodukter - Engros Drivstoff, metaller og kjemikalier - Agentur Drivstoff og brensel.


Livos Skandinavia AS. Vi kan levere treimpregneringer, beis, oljemaling og gulvlakk, pleieprodukter og hobbyprodukter. We are expanding our product offerings every single day, and we are only able to show a sampling of our inventory on-line.


Liers Produkter - Din ressurs innen naturlige byggevarer, et friskere hus og et bedre innemiljø! Bekken Snekkerverksted bruker helst LIVOS naturmaling: olje , maling eller voks. For å oppnå slitesterke flater med trestruktur oljer vi først med grunningsolje, tre strøk herdende olje lagt med pensel, og to strøk lagt med sudd.

En fantastisk glatt og ”mjuk” overflate. Alle våre treslag kan benyttes uavhengig av kjøkkenmodell. Strukturmalt leveres i alle. Vi driver med produksjon av heltre kjøkken.


Benytt glass med lokk for oppbevaring. Bunnmateriale: Oppspent og grunnet lerret. Kan også erstattes av malerplate eller en grunnet hutonittplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg