mandag 28. mai 2018

Elektriske kubbelys

Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter.

Elektriske kubbelys med batteri med flott lys! Leter du etter kubbelys med batteri med flott lys? Da er du kommet på riktig ste for vi har et stort utvalg av elektriske kubbelys med batteri med et superflott varmt lys - akkurat slik du kjenner igjen fra riktige kubbelys. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld? Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys.


Vi har også både elektriske kubbelys og elektriske telys, slik at du kan innrede hjemmet ditt med et mangfold av forskjellige LED-stearinlys.

Vårt store utvalg kubbelys kommer med stemninggaranti. Velg blant flere flotte farger og utførelser, med dekor eller uten. Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Det er veldig gøy med så god tilbakemelding! Kubbelys 1 stearin. Vi jobber kontinuerlig med kvaliteten på lysene våre, både i samarbeid med leverandørene og ved egne tester, sier kategorisjef på lys, Anna Carin Torgersen.


Visste du at Nille har. Bruker du mye kubbelys , bør du passe på hvor du handler. Det er til dels store avvik mellom hva lysene lover av brenntid og hvor mye de faktisk brenner. Det er også store forskjeller når det kommer til pris per brenntime: De dyreste er over fire ganger dyrere per time enn de billigste. Dekorasjonsbelysning er et hyggelig innslag som lyser opp uteplassen og gjør det koselig i stua.


Hos Rusta finner du morsom belysning av alle slag. Velg mellom batteridrevne lykter, kubbelys , lysslynger og telys. Lys opp hjemmet året rundt med effektfull og koselig belysning!

Nordens største utvalg! Rosa LED-lys med blonder L. Stemningsfult LED-lys, litt. FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER.


Har du spørsmål vedrørende Safecandle A3R TRIO elektriske kubbelys med fjernkontroll, vil vi gjerne hjelpe deg. Synes de er altfor kalde i fargen. Jeg er på utkikk etter kubbelys som går på batteri, men som ser ut som ekte lys når de er slått på.


Jeg vet derimot om noen fra noen som heter partylite. Disse ser veldig ekte ut, laget av talg og lyset er realistisk. Leveres ikke med lys så om du heller vil bruke LED kubbelys til den så kan du det. Det som er med er selve kurven, kuler og to poser “englehår”. Hvit stake og kuler i sølv eller svart stake med kuler i gull.


Alle disse lysene er dessuten helt fri for palmeolje. Men det var verd det! Jeg hadde bestilt elektriske kubbelys. Og de ser dønn ekte ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg