onsdag 2. mai 2018

Jotun heftgrunning

Jotun Heftgrunning Universal. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Helse og sikkerhet Vennligst observer miljø- og sikkerhetsmerkingen som er anvist på emballasjen.


Det er utarbeidet et sikkerhetsdatablad for produktet. Bruksområde: Innendørs grunning til ikke sugende underlag, som f.

Kan påføres ved lave temperaturer. Lett å påføre og tørker raskt. Produktet har meget god hefteevne til de fleste underlag. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grunning, Innendørs, 2. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de. Den er dårlig på alt vi prøvde den på, konkluderte testpanelet, som lot seg overraske over at maling fra et så anerkjent merke var så dårlig. Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Baronesse Heftgrunn er en vanntynnet, hurtigtørrende grunning til bruk inne på de fleste underlag. Hold personen varm og i ro. Ikke fremkall brekninger. Den har forholdsvis lang tørketid og sterk lukt.


Kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Gulv, vegg jotun tak Trelast Verktøy tørketid jernvare Dører, heftgrunning og garderobe Hjem og fritid Heftgrunning. Da påføres et strøk med Vinyl Primer som fungerer som både forsegling og heftgrunning. Da kan du som båteier være trygg på at gammelt og nytt bunnstoff ikke reagerer med hverandre og flaker av.


Mur grunning akryl for all pusset mur. Trenger godt inn, gjør underlaget vannavvisende og binder løse partikler i overflaten. Gjør muren feiende flott- uten flass. LADY Supreme Finish, du får den i matt, silkematt, halvblank og superblank.


Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat.

Malingen tørker raskt og er overmalbar etter kun én time. Glansgraden er blank nok til vegg og matt nok til tak. Tidligere malte blanke flater rengjøres med JOTUN HUSVASK, med etterfølgende skylling med rent vann.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg