tirsdag 8. mai 2018

Kähler krus

Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her! Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og produsenter. Kule krus for de kresne.


Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Produktet tåler oppvaskmaskin ved maks. Da koppen, som alle Hammerhøi produkter, er håndlaget vil hver. Kähler hammershøi kvern 13cm hvit.


Et julekrus er en flott gave – både til dine kjære og til deg selv. De yndige og klassiske dekorasjonene skaper en både moderne og tradisjonell stil på samme tid. Dette elegante kruset passer perfekt på ethvert flott dekket bord. Bruk det fine kruset som kaffekrus eller som kopp til en aromatisk varm te på en kald dag.


Kähler krus

Motivene på Hammershøi er designet av Rikke Jacobsen og Hammershøis form er designet av Hans-Christian Bauer. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Bli den første som omtaler. Les tester og omtaler før du kjøper. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Dette gule kruset fra Ursula-serviset skinner om kapp med solen. Krusene holder godt på varmen uten at du brenner deg på fingrene når du nyter teen eller kaffen i. De kjente seriene - Hammershøi, Omaggio, Ombria, Ursula, Mellbi og Unico.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Denne ikoniske Hammershøi-koppen er omfavnet av en moderne og dekorativ antrasittgrå glasur, som kompletterer det elegante porselenet på nydelig vis. Skap julemagi i hjemmet med dette.


Julekruset får nytt design hvert år og årets motiv er ikke det det samme som på fjorårets krus. Se mine andre annoncer med gammel dansk keramik og Aluminia. Over 1andre mærker. Koppen har en nydelig overflate av glasert keramikk og finnes i flere farger.


Mano krus blågrå cl. En smakfull og spennende opplevelse på kjøkkenbordet! Finnes i disse fargene. Se vårt store utvalg av flotte interiørvarer her!


Kähler krus

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Det resulterer i spirende ny keramik, der med sit tidsløse formsprog appellerer bredt, men tolkes individuelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg