tirsdag 22. mai 2018

Espegard fyrfat 80 cm

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Sammenlign pris med oss.


Espegard fyrfat 80 cm

Fyrfat er laget i svart varmebestandig lakk og kan brukes hele året. Kommer med grillrist i rustfri stålkvalitet nr 30 to sidebord i lakkert bjørkefiner, to gnistfangere i svartlakkert stål samt justerbart opphengstårn for grillrist og kaffekjele. Espegard Fyrfat er et stilrent og moderne ildsted. Regulerbart spjeld i bunnen av panna for bedre trekk. Vårt største fyrfat er designet med fleksibilitet og detaljer i fokus, for enda større frihet når du kokkelerer.


Det har trinnløs høydejustering samtidig som det kan beveges mot sidene, for bedre håndtering. Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. Praktisk sidebord i treverk som er enkel å sette på.


Espegard fyrfat 80 cm

Passer til Fyrfat 80. Notsekken er laget i slitesterkt materiale av høy kvalitet for gjentatt bruk. Dette er en super tørke- og transportsekk med langt flere. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige.


Laget av emaljert stål og kan brukes året rundt. Et stort og flott produkt som er like godt til grill som ildsted! Frakt vil bli etter fakturert på grunn av volum. Fyrfatet er lett å transportere og tar liten plass. Et fleksibelt utekjøkken med rist, to sidebor to gnistfangere og opphengstårn for kaffekjele og rist.


Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke kaffe. Uansett får du mer tid ute. Den fungerer og som et utekjøkken, med sine mulig. Høy temperatur mot midten og lavere mot kanten sørger for variasjonsmuligheter i matlagingen.


Som navnet tilsier, så har den en diameter på hele cm. Det er med andre ord et fleksibelt utekjøkken med rist, to sidebord og to gnistfangere. Den har trinnløs høydejustering, og kan beveges mot sidene.


Espegard fyrfat 80 cm

Spjeldet i bunnen kan justeres for trekk, og har glosamler under panna. Med gnistfanger og avlastningsbord (ekstrautstyr) får du et moderne og tidløst ildsted ute. Grillrist følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg