mandag 7. mai 2018

Grått bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Grått bord

Kjøp bord hos Trademax. Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Tidløst bord av topp kvalitet, for fleksible arbeidsplasser. Bruk bordet som skrivebord eller møtebord.


IKEA - HAVSTA, Bord , grå , Massiv furu med håndlagede detaljer og en børstet overflate gir et egenartet, robust, tidløst utseende som bare blir finere med årene. Kult håndlaget bord i jern med emaljert bordflate. Rundt spisebord i svart aluminium med plate i grå treimitasjon.


Grått bord

Jeg har et helt likt bord som vi nå har byttet bordplaten på. Da vi la på ny bordplate måtte det males på nytt. Jeg malte det sort, og har litt lyst til å male det hvitt igjen. Et bord frisker opp rommet uansett. Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge.


Velg derfor et bord med god plass. Har du en stor spisestuen kan du selvfølgelig ta en kikk på våre romslige og vakre langbor har du et stort rom med mye lys, kan et langbord se fantastisk ut. Bare husk at rommet dikterer hvilket bord du har plass til. Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Alltid lave priser og et stort utvalg! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stilfulle designede bord. Terrassebord furu 28x1kl. Stort sortiment hos Furniturebox. Velbrukt heve senke- bord , lite, bjørk, grått understell. Godt synlig bruksslitasje.


Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord.


Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Her er et utvalg av runde og ovale bord , men kom gjerne med forespørsel om du ønsker en annen modell.


De fleste modeller kan tilpasses tilleggsplater. Tilleggsplater koster kr. Både ved hjelp av ekstra ben, splittede ben, eller doble ben – kan vi lage små bord med store utvidelsesmuligheter.


Det riktige TV-møbelet gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en. Med et flott TV- bord blir ikke TV-en kun en nødvendighet, men også en av innredningen og en samlingsplass i hjemmet. Det blir veldig tyngende, og man blir veldig fort sliten av det.


Grått bord

Du skal ha en ganske god farge-touch for å klare å tilføre nok farge til at det blir koselig med grå vegger hjemme, sier Thurmann-Moe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg