mandag 14. mai 2018

Hvit vase

Hvit vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Rask levering og personlig service. IKEA - STILREN, Vase , hvit , Bruk vasen med eller uten blomster.


Den er vakker i seg selv. Manage your wishlist. Opplev en unik hvit vase fra den elegante Hammershøi-serien. Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner.


DRÅPEN er en helt ny og vidunderlig vaseserie fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle. Vi har alt fra små, dekorative glassvaser, som passer på spisebordet, til store gulvvaser. Om du har lite gulvareal så anbefaler vi våre ampler, hengende blomsterpotter.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.


Størrelse: x cm. Her kan du velge og vrake i mange hvite vaser med ulike mønstre i keramikken og som er så fint å sette sammen! Hvit vase fra Hübsch. IKEA - SOCKERÄRT, Vase , hvit , Kan også brukes som mugge. Testet og godkjent for kontakt med næringsmidler.


Kombiner gjerne med andre vaser i SOCKERÄRT-serien. Design Peter Svarrer. Levering 2-hverdager. Sammenlign tilbud på Vaser fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og kjøpsguider. Vasen har både feminine og maskuline uttrykk.


Enten vasen står alene eller som en del av en samling av gjenstander, ser den stram og skulpturell ut, men feminin når den fylles med lyse, fargerike blomster. Med sin enkelhet og presisjon er den like fin både med og uten blomster. Vanlig pris: kr 5900.


Kähler Omaggio vase sølv 3cm. Special Price kr 5015.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg