fredag 11. mai 2018

Norema kjøkken

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Les mer og se utvalget her. Start chat Start chat. For at du skal kunne velge akkurat det kjøkkenet du ønsker kan Norema tilby deg et rikt utvalg sammensatte skap i Home Collection eller du kan gjøre litt av jobben selv og velge flatpakkede kjøkken -sortiment Basic Collection - valget et ditt!


Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Vi flatpakker kjøkkendrømmen og gjør den billigere! Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Norema har ulike fronter og mer enn håndtak å velge mellom.

Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


Solbakken har jobbet som kjøkkenselger og erfart at med en nøyaktig målejobb kan en komme seg unna med å kun kjøpe nye fronter. Dermed kan du sette Norema -dører på ditt Sigdal- kjøkken. Jobben med å skifte frontene krever likevel litt ekstra av den som skal pusse opp. I følge en tømrer og kjøkkenmontør er det ett godt kjøkken. Men frontene er stygge, så de har jeg malt.


Vi selger både kjøkken , baderomsinnredning og garderobeløsninger. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.


Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Produksjonstiden på et JKE- kjøkken er normalt 4–uker. Hvert kjøkken blir produsert på bestilling ved fabrikken i Nordjylland.

Arbeidet på fabrikken starter først når vi vet hva du vil ha, og leveringstiden avhenger derfor av hvilken løsning du har valgt. Hele prosessen for å få nytt kjøkken tar vanligvis 2–måneder. Vi var i kontakt med flere aktører, og valget falt på Norema. De har kanskje ikke en like sterk posisjon i forbrukermarkedet som oss, men det var viktig for oss å ha en kvalitetsleverandør i ryggen med produksjon i Norden.


Norema har laget kjøkken i årevis, og vi var trygge på at vi fra første dag kunne tilby god kvalitet, sier Alme. Gratulerer med ditte nye kjøkken , og takk for at du valgte Norema ! Som Norges ledende kjøkkenmerke i mer enn år har vi lang erfaring med å levere skreddersydde kjøkkenløsninger til kunder over hele Norge. Vi leverer de fleste av våre kjøkken ferdig montert og klart til bruk, med god hjelp fra våre profesjonelle montører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg