mandag 28. mai 2018

Hjørnesofa design

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Stilfulle designede sofaer på nett. Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Omskap et hjørne som er vanskelig å utnytte til ren nytelse, og få mest mulig ut av hver eneste kvadratmeter i hjemmet ditt.

Hjørnesofa Skap en komfortsone. En hjørnesofa er både særdeles praktisk og fullkommen når det kommer til komfort. Se alle modellene her. Palma er vår bestselger! Denne modulsofaen gir deg som kunde mulighet til å designe din egen sofa.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Gi fantasien frie tøyler og slipp løs din indre designer.

Kombiner hjørnesofaen med et spennende sofabord for å gjøre sofahjørnet komplett. Kjærlighet ved første lur. Jo visst er en hjørnesofa et klassisk møbel i tidløst design , men hjørnesofaer ser ikke bare bra ut, de byr også mye praktisk nytte i hverdagen.


Hvis du velger en hjørnesofa , kan du velge mellom høyre- og venstrevendte hjørnesofaer, en hjørnesofa med sjeselong eller open-end eller lukket hjørnesofa. Uansett hvilken modell som passer best for deg og ditt hjem, så kan du hos oss finne akkurat den stilen og den typen som vil gjøre innredningen din komplett. Med Free komponerer du din egen sofa etter dine mål og ønsker. Med stort utvalg av moduler og armlener, fast eller soft sittekomfort, egne søm-utrykk og et rikholdig utvalg av Hard Bruk tekstiler og Hu tilpasses Free seg til din stil og dine behov. Tidløst design og års garanti’, gir deg et godt og trygt møbel i mange år.


Med en hjørnesofa skaper du en koselig atmosfære og en lun krok å krype opp i. Velg mellom utallige varisajoner og stoff. Bestill på nett og hent i butikk. Finn den perfekte hjørnesofa til akkurat din stue! En liten hjørnesofa er arealeffektiv for mindre rom, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i større rom.


Hos oss finner du et bredt utvalg av hjørnesofaer i flere varianter. Og tag med på en rejse ud i verden, hvor vi møder en række kreative mennesker, som brænder for godt design. Lad historien om vores arbejde give dig inspiration til din personlige indretning.


Den er designet for å oppnå maksimal komfort.

Fylling med en bølgefjær med en kombinasjon av skum garanterer komfort for sittende og sovende. Justerbare armlener og bein øker brukerkomforten. Her finner du moderne hjørnesofaer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge noen som passer for store og små rom avhengig av dine behov. Våre møbler er preget av ikke bare komfort, men også av interessante former, moderne design og kombinasjon av klassisk produktdesign og innovasjon.


I din hjørnesofa blir det enkelt å gjøre herlige stunder lengre, uansett om det er med en bok, en film eller dataen. Er i på udkig efter ny hjørnesofa ? Så besøg vores webshop og se det store udvalg af flotte og moderne hjørnesofaer til lave priser - i højeste kvalitet! Hagemøbler og utemøbler i aluminium og rotting.


Gassgriller, gasspeis og tilbehør. Utemøbler til hagen hos Fine Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg