torsdag 17. mai 2018

Elvang alpakka pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Elvang alpakka pledd

Levering på 3-arbeidsdager. Enten du velger ullpledd eller fleecepled kan du være trygg på at du holder varmen. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Ved et besøk på et lokalt marked oppdaget de alpakkaullen og forelsket seg i dens mykhet, eleganse og varme. De tok med seg noen tepper hjem til Danmark og det tok ikke lang tid før forretningsideen vokste frem. Der ble de kjent med alpakkaen og dens betydning som husdyr gjennom flere tusen år. De kjøpte med seg noen pledd vevd av den myke alpakkaullen, og hjemme i Danmark ble familie og venner svært begeistret for de myke, varme og elegante pleddene. Special Price kr 9725.


Grått alpakka - pledd i enkelt men elegant design. Fargespillet er en hyllest til vevekunsten med flytende overgang fra mørkt til lyst gjennom pleddet. Passer fint i sofaen hjemme og på hytta.


De varmer mer enn andre naturlige fiber og er allergivennlig. Inca Stones er inspirert av byggverkene fra Inka-riket i Sør-Amerika. Classic er laget i en blanding av alpakkaull og saueull og er varmende men likevel lett. Nøye utvalgte steinblokker i enorme byggverk. Et klassisk og lekkert pledd i fine toner.


Elvang alpakka pledd

Materiale: alpakka ull, saueull og microfiber. Størrelse: 130×2cm. Pleddene nupper minimalt og bevarer det.


Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. Luxury pledd -kolleksjonen er klassiske, ensfargede pledd i 1 baby alpakkaull. Navnet er inspirert av følelse av luksus du vil oppleve når du merker pleddets fantastiske bløthet mot huden. Dette ekskusive pleddet består av alpakkafiber og merino ull.


Elvang alpakka pledd

Vi tilbyr seks ulike mønstre som. Alpakka Merino Pledd. Elvang - Best pris i Norge! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvor himmel og hav møtes.


Med sin gradvise overgang fra lys til mørke passer Horizon inn i enhver innredning. En ekte hyllest til vevekunsten. Med alpakkaens bløthet blir Horizon fort en viktig del av hjemmet. Ullpleddet laget av alpakkaull, saueull, og mikrofiber.


PLEDDGARN inneholder akryl og polyamid. Bruk tiden foran tv-en og strikk raskt et flott pledd i fine farger. Garnet er i meganøster og du trenger bare et par av disse til ett pledd.


Oppskrift på pledd på innsiden av banderolen. Plagget må vaskes separat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg