mandag 21. mai 2018

Nostalgisk stil

NOSTALGISK : Den gamle kommoden er kjøpt brukt og malt i den duse fargen Sjøgløtt fra Jotun. Servanten fra VVSkupp er felt ned og har fått blandebatteri i messing fra Hafa. Lampene over vasken er i nostalgisk stil , fra Ellos. Grønne planter og skjell er alltid fint på badet.


Drivvedbiter er fint til å legge skjell, såper eller smykker på.

Nostalgi betyr hjemlengsel, romantisering av det forgangne, lengsel tilbake til en tidligere del av ens liv eller en tidligere tid. Begrepet brukes om en nostalgiker. Nye låter i kjent, nostalgisk stil Stemningen og latteren sto høyt i taket da Vinskvetten i går premierte med showet Mysteriet på ullalåfte, og serverte låter fra sin nye plate.


Lite har endret seg med årene, og godt er det. I flere år var de på utkikk. Da de dro fra Sortland og innover i skogen ved Åse på Andøya i Vesterålen, så de et glimt av noe tyttebærrødt i den tette skogen, og der var endelig drømmehytta, en nostalgisk skogshytte med landlig stil.


Den lå bare noen meter unna skogsveien, men var så gjengrodd at det ikke var lett å oppdage den.

Kombiner de nye veggene med interiør i treverk, rotting, dus okergul og beige. BORDDEKKING i tradisjonell og nostalgisk stil til 17. En hvit duk, ett hvitt servise, enkelt bestikk og enkle glass. Det er noe de fleste har.


Men bordene kan allikevel bli temmelig forskjellige. Sveitserstilen ble meget populær og fikk stor utbredelse i hele landet, ikke minst fordi den var den første stilen som var basert på trevirke som byggemateriale. Bjørkli er et sjarmerende hus i nostalgisk stil med et bruksareal på 1kvadratmeter.


Med fire soverom og bad i begge etasjer er dette huset et smart valg for familier med flere barn eller behov for gjesterom. Koselig og nostalgisk nissefar i gammel stil 29- Kjøp. Praktisk og nostalgisk innredning. Smarte, litt gammeldagse løsninger som den integrerte bakstefjøla, viderefører vi rett og slett fordi det er veldig praktisk! I en interiørverden full av streng design og moderne, teknologiske løsninger, finnes det heldigvis fortsatt noen som produserer de gode, gamle kranmodellene, badekarene og historiske flisene.


Vi viser deg noen eksempler på hvordan du kan få en nostalgisk stil på badet, perfekt for enhver romantiker! Servant Giunone i klassisk stil ,i hvit porselen Gjør det nostalgiske baderommet komplett med denne enkle klassiske servant. Tilgjengelig uten hull eller med eller hull for armatur.

En klassisk servant til det klassiske badet Legg merke til kanten på høyre og venstre side er cut off for å gi en mer ren designuttrykk. Juletre i nostalgisk stil. I et forsøk på å senke forbruket vårt, blir det stadig mer fokus på å ta vare på og bruke det vi har.


Dette gjenspeiles også i juletrepynten. Den består av to lenestoler, tre-seter og bord. Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil. Kjøp direkte i vår nettbutikk. Vaskeservanter i engelsk stil.


Vårt utvalg servanter kan leveres med flere typer understell. Vi har metallstativer, keramiske ben og piedestaler, samt at noen også leveres med skap. Bunnventiler og armaturer bestilles separat. Bygg nytt i nostalgisk stil.


Her er Christine og Roberts råd til deg som vil bygge nytt – men i gammel stil : 1. Hent inspirasjon fra gamle hus. Kikk rundt i nærområdet for å se hvordan byggeskikken var akkurat der. Nostalgisk perfeksjon.


Bruk gamle bygningsdeler. Baderomsveggen er stripete. Lene og Klaus innebar en ren stil ,. Ytterdøren skal helst ønske både deg selv og dine gjester velkommen hjem. En ytterdør må også holde tett mot kulde, støy og være vanskelig å bryte opp.


Har du et gammelt hus bør du satse på ny dør i nostalgisk stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg