tirsdag 15. mai 2018

Eva solo vannglass

Eva solo vannglass

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Se utvalget av vannglass , drikkeglass og cocktailglass for hotell og restaurant. Kjøp vannglass trygt og enkelt fra Hadeland-Glassverk.


Gode priser og rask levering! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Glasset er munnblåst, tynt og delikat. Serien består av en rekke elegante og harmoniske glass som er utformet med utgangspunkt i et ønske om å gi gode opplevelser med forskjellige drikkevarer. Vanlig pris: kr 2800.


Special Price kr 2465. Eva Solo Vannglass stort 35cl. De leveres til forskjellige typer vin og i forskjellige størrelser. Alle glassene er munnblåste. Formen på glassene er designet ut fra at du skal ha maksimalt utbytte av vinen din.


Se vårt utvalg på Tilbords. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Les tester og omtaler før du kjøper. Dersom du er ute etter høykvalitative og flotte drikkeglass, så har du kommet til rett plass!


Eva solo vannglass

Vakre vannglass for ehver anledning Alt til restauranten - kjøp online! Alt samlet på ett sted i vår onlinebutikk! Hva skjuler seg bak trenden? Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering.


Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt naboland i sør har mange kreative og kjempedyktige formgivere. Dansk design er både et velkjent uttrykk og et kvalitetsstempel.


Eva solo vannglass

Eva solo er med sin nytenkende evne til å kombinere funksjon og form, et av de varemerker som bidrar til Danmarks gode rykte når det gjelder design. Drikkeglassene dine er nok de som blir absolutt mest brukt. Unner du deg selv litt ekstra lekre vannglass kan selv frokosten bli en fest. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Fyll glasset med favorittdrikken din, enten det er en rykende varm kaffe eller te, eller iskaldt vann.


Bli den første som omtaler dette produktet. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Med sin ikoniske skråkant setter dette glasset prikken over i-en på ethvert bor og tilfører både stil og karakter – til hverdags og fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg