onsdag 30. mai 2018

Fint bestikk

Stort utvalg av bestikk til restaurant - elg mellom våre mange forskjellige designs. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Gjør bestikk til en del av din bordpynt med lekker og kreativ pynt!


Vi synes derimot at det kan være minst like fint , om ikke finere, å dekke på med bestikket på en litt kreativ måte!

Det må jo ikke ligge ved siden av tallerkenen! Dekk på med fine, lekre glass og dander bestikk og serviett oppe i glasset. Biffbestikk finns i mange varianter og former og er perfekt for grillmiddager, fine fester og koselige dager.


Her finner du biffbestikk, steakbestikk og grillbestikk i mange rustikke, klassiske, vakre og elegante varianter. Laget i rustfritt stål og melamin. Produktet er laget i melamin. Hei Vurderer å gå til innkjøp av fint bestikk , lurer på om dere ville da kjøpt til personer eller dobblet?


Melamin tåler mye, men er ikke uknuselig. Sort bestikk selges, deler.

Chippendale bestikk fra Picard og Wielpütz er klassisk, aristokratisk og fint bestikk med plantedekorasjoner på greppene, som gjør alle bord flottere. Med Chippendale bestikk kan du spille aristokrat for en dag og gjøre hverdager og fester mer kongelige. Julie er et enestående bestikk som både føles godt å bruke og ser lekkert ut. Det er et eksempel på det aller beste innen norsk design – vakre former som tydelig springer ut av funksjonen. Utrolig fint fiske- bestikk.


Kniver ca 20cm, gafler ca 1cm. Bestikket ser nytt ut. Tinn bestikk er eksklusivt og på grunn av sin vekt som er litt tyngre ligger det veldig fint i hånden. Skje, kniv, gaffel Octavius.


I tillegg til å være praktiske og å ha en spesiell stil, gir bestikket et viktig inntrykk på bordet. Vi har bestikk til alle anledninger, i tidløst design som varer i mange år framover. I tillegg til vanlige gafler, kniver og skjeer har vi kaffeskjeer, salatbestikk og annet spesialbestikk som matcher.


Slitesterkt og tidløst bestikk fra Stelkompagniet. Fint salat - bestikk. Passer fint til is, toddy eller café latte. Servise, kopper, bestikk og porselen - nettbutikk Serviser 24.


Elegant servise er noe som bør finnes i alle hjem. Det er et gledelig syn for gjester og familiemedlemmer, både i det daglige og i høytidene. Vår nettbutikk Servisertilbyr vi et bredt utvalg av produkter av porselensserviser til kaffe, te og middag.

Med Natur-serien fra Europris kan du med god samvittighet bruke engangsservise. Du sparer både ti opprydning og miljøet! Med serien Natur har Europris laget en rekke produkter som bestikk , tallerkner og beger som er 1 nedbrytbare.


Med dette ønsker vi å ta vare på miljøet og hjelpe kunder med å bli mer miljøbevisste. Ida bestikk er dynamisk og organisk design med bøyde, rene linjer og bølgende former, bevegelse i bestikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg