torsdag 31. mai 2018

Iittala skål

Iittala skål

Iittala Skål - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Ein Meisterwerk skandinavischen Designs. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen!


Iittala skål

Individiuelle Beratung und Angebote! Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. Timeless design since. En Marimekko skål kan benyttes til å servere desserter, eller som skål til tilbehør av ulik art. Mange benytter også Marimekko skåler som pyntegjenstander.


Vanlig pris: kr 2400. Special Price kr 1875. It’s what you use them for that makes them yours. Kaj Franck og Alvar Aalto vil ikke bare skape vakre gjenstander. De tror på tidløs design som aldri kommer til å kastes vekk.


Iittala skål

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! En glasskål fra serien Kastehelmi. Designeren Oiva Toikka har blitt inspirert av det naturskjønne Finland.


Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack online bei Thalia! Essence Dessertskål cl. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Teema Tiimi Skål cl, Hvit. Kjøp på nett og få rask levering. En dessertskål er en must-have i ethvert kjøkken til den som elsker noe søtt å fordøye middagen med. Design: Alvar Aalto Denne glasskålen i Alvar Aalto Collection legger til variasjon til serien.


Skålen er mangesidig og kan brukes til servering av sauser, etterretter eller kaker. Den ikoniske formen setter stemningen i vær innredning. Den praktisk størrelse og mangesidigheten gjør skålen til den perfekte gaven.


Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Dessertskålen er samtidig også et champagneglass så det er mulighet for flere bruksområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg