fredag 24. november 2017

Rund glassvase

Rund glassvase

Vaser i glass , keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Kvalitet, god pris og rask levering! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Glass Vase schnell bestellen.


Preise finden und vergleichen! Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Aubrey lyslykt gir et flott spill og lys i rommet. Skip to the end of the images gallery. Den imponerende vasen Globe i large er en rund glassvase i sort med tilhørende underdel i blank messing.


Rund glassvase

En stor kuleformet vase i resirkulert glass. Den lille messingringen gjør det mulig å skråstille vasen i forskjellige retninger for forskjellige uttrykk, en annerledes og lekent måte å arrangere blomster eller en grønn plante på. En vase er et blikkfang som gjør seg godt midt på et bord eller i ei hylle. Vi har vaser i flere størrelser, former og materialer, og vi tipper at minst én av dem vil fange oppmerksomheten din, enten det er en blå glassvase , ei hvit stålmugge eller noe helt annet. Håndblåst glassvase grønn rund.


Den elegante vasen Globe i medium fra AYTM er en rund glassvase med tilhørende brett i messing. Det lille messingbrettet gjør at du kan skråstille vasen i forskjellige retninger, og det gjør det mulig å skape forskjellige spennende uttrykk. Fyll vasen med blomster, en grønn plante eller hvorfor ikke bruke den til oppbevaring? De er håndlaget og ikke hverken trillrunde eller helt jevne, slik skal det være. Rund glassvase med smal åpning.


Rund glassvase

Vi er skikkelig begeistret for teksturen på disse håndblåste glassvasene i rustikk matt utførelse. De finnes i forskjellige former og størrelser. Alle er laget av resirkulert glass.


Oval stor vase i glass. Telykten kan også vendes til en matt rund vase. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Denne er stor og gjør seg best alene!


Rund glassvase

Kan også brukes som lykt med lyslenke inni! ERNST rund glassvase kr 1– kr 399. Ferm Living, Ripple Champagne glass kr 379. HAY Dot pute, velour kr 779.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg