onsdag 22. november 2017

Hadeland glassverk jevnaker

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Velkommen til en hyggelig handel! Det fantes ikke tilstrekkelig mange norske glassarbeidere, og derfor var man avhengig av utenlandske gjestearbeidere.

De fleste utenlandske glassarbeiderne ble hentet inn fra Tyskland. Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket. Hadeland Glassverk - Glassverksvegen Jevnaker - Rated 4. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jon Jutrem, som er Glassmenageriet, har gjennom et langt liv samlet kunstglass, gammelt glass, samt originalt norsk glass og ting av god kvalitet fra 50- 60-tallet.


I butikken på Jevnaker finner du et meget stort utvalg retro og vintage produkter. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask.


I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner.

Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter. Jevnaker ungdomskorps har samlet gode venner - lørdag spiller de konsert på glassverket. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Thorbjørnrud ligger i naturskjønne omgivelser helt nede ved Randsfjordens bred kun minutter fra Oslo og fra Gardermoen. Lokale mattradisjoner møter moderne. Som ved de fleste andre industribedrifter var mange av modellene kopiert, eller omformet etter utenlandske forbilder. Badeplassen ligger i enden av en skogsbilvei som går helt frem.


Haugerstranda ligger på østsiden av Randsfjorden. Her kan man prøve seg på glassblåsing, besøke bakeriet, få julestemning og se dyr! Tusenvis av mennesker besøker disse turistattraksjonene hvert år og får en smak av hva Fjordlandsbyen har å by på.


De tre Hadelands- kommunene Gran, Lunner og Jevnaker har et variert arbeidsliv med gode karrieremuligheter i privat og offentlig sektor. Du møter arbeidsgivere som trenger din kompetanse og som vil satse på deg. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. I dag snakker de om London.


Kupler og lamper presenteres under 1 Norway utstillingen under London Design Festival. Og utgangspunktet er glasshytta på Jevnaker hvor kuplene munnblåses og håndslipes før de henges opp i verdensmetropolen.

Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Nesbakken, i sørenden av Randsfjorden. Kommunen har kommunale og private barnehager. Barneskoler: Toso skole, Jevnaker skole og Bergerbakken skole.


Ungdomsskole: Jevnaker skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg