fredag 3. november 2017

Svensk klesmerke

Svensk klesmerke

Nå kan du med andre oppgradere både garderobe og hjem med det du ønsker av svensk design med noen tastetrykk. Så titt innom Zalando. Nå har unggutten allerede landet en stor sponsoravtale. Den svenske klesprodusenten J. Lindeberg bekrefter i en pressemelding at Hovland har signert en flerårig avtale med dem.


Svensk klesmerke

Dermed kommer Hovland til å bruke Lindebergs tøy når han fortsetter golflivet som proff. Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt.


I kampanjen benytter de det kjente afrikanske homoparet Kordale Lewis og hans partner Kaleb Anthony, som via sosiale medier viser frem sine fire barn. Over for Cheap Monday Les mer Nyhetsbrev. Eksklusive tilbu nyheter og invitasjoner. Har Kim Kardashian-West allerede skapt neste.


På 90-tallet gjennomgikk merket en navne- og profilendring, og har siden den gang skapt smakfull, skandinavisk mote for urbane kvinner og menn. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk , dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.


I den norske kjeden Carlings har de satset på svenske Nudie Jeans, Encore og Whipping, i tillegg til Carlings-produktet Vailent som er designet av en svensk designer. De svenske merkene selger kjempebra, forteller Petter Guttormsen, daglig leder i Carlings i Nedre Slottsgate. Svenskene har klart noe med design som vi nordmenn ikke har fått til.


Sider i kategorien Klesmerker Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Svensk produsent av klær for baby og barn fra til år. Har butikkutsalg mer enn steder i Norge og selger også på nett.


Med et hjerte for skandinavisk design og et sterkt øye for detaljer er det ikke rart at vi. Her finner du også store varehus som har vokst i takt med byene, og som tilbyr svensk design, håndverksprodukter, mote og gaveartikler under ett tak. En oversikt over alle svenske nettbutikker som selger barneklær,barnesko og babyklær.


Svensk klesmerke

Det er ikke et spill for galleriet. Hos oss finner du Skandinavias største nettbutikkguide til alle kategorier av barneklær og barneutstyr. Let enkelt og raskt etter ønsket merke eller utstyrskategori. Over år senere er Filippa K et varemerke som er representert i markeder verden over, hvor ønsket om å skape en stilren garderobe av høy kvalitet er en viktig del av varemerkets kjerne. Dobsom er et svensk klesmerke med fokus på sports- og treningsklær.


Firmaet startet i skånske Höör på midten av 80-tallet og har skapt seg et navn i resten av Sverige. Med tiden har Dobsom utviklet plaggets funksjon og tilpasset materialet for å kunne tilby så bra plagg som mulig. Derfor kjenner vi i dag GANT som et svensk klesmerke.


Artiklar i kategorien USA-amerikanske klesmerke Kategorien inneheld berre denne sida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg