onsdag 22. november 2017

Brunt saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fantastisk deilige saueskinn!


Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.

De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Brune ullskinn fra Tyskland. Alle saueskinnene er unike.


Ingen skinn er farget - det du ser er skinnets naturlige farger. Lune saueskinn til dekorasjon og hygge. Egner seg på stoler, sofa og gulv, så lenge underlaget er tørt. For ullskinn anbefales rens hos renseri med kunnskap om skinn og pels.


Langhåret grått saueskinn - Andre sortering!

Saueskinn brun antall. Islandske sauer går ute hele året og har nesten ingen kontakt med mennesker. Et ekte svensk, langhåret saueskinn i en rik og varm brunfarge. At saueskinnet kalles.


Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler.


Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter. Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen.


Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn.


Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. Ekstremt mykt og komfortabel saueskinnstrekk til fortøy. Spesielt ideel for hester med sensitiv hud.


Kan vaskes på grader.

Kentucky Horsewear leverer innovative produkter til hest i verdensklasse. Milli langhåret brunt saueskinn fra Island i flotte naturlige brune farger. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg